Kahvikomppania liikkeellä

doritsalutskij-kahvikomppania-6

Hei kamut! Oletteko jo törmänneet pieneen mustaan mopoon, josta voi ostaa älyttömän hyvää kahvia?

Helsingin Kahvikomppanian mopo on ollut liikenteessä keväästä asti, ja jatkaa niin pitkälle syksyyn kun vaan ilmat sallii. Kahvimopon taustalta löytyvät Kaisa ja Mikko Sarén, jotka loivat aikoinaan myös kauniin Kahvila Sävyn. Sävyn myymisen jälkeen tyypit päättivät panostaa näppärään mopoon, joka kantaa sisällään kaiken tarpeellisen hyvän kahvin valmistukseen.

Mikon ja mopon löytää usein arkiaamuisin Varsapuistikon kulmilta, mutta voipa kahvimopon tilata yksityistilaisuuksiinkin!

Kahvikomppanian kuulumiset näkee helpoiten facebookista.

doritsalutskij-kahvikomppania-10doritsalutskij-kahvikomppania-9doritsalutskij-kahvikomppania-19doritsalutskij-kahvikomppania-22doritsalutskij-kahvikomppania-16doritsalutskij-kahvikomppania-27doritsalutskij-kahvikomppania-11doritsalutskij-kahvikomppania-17doritsalutskij-kahvikomppania-26doritsalutskij-kahvikomppania-5

2 kommenttia kirjoitukselle “Kahvikomppania liikkeellä

  1. Sun blogi. Se on niin parasta. Aitous ja suloisuus sinussa, tunnistettava tyyli kuvissa, ilostutat niillä aina! Kiitos kun kirjoitat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *