Mökkihaaveita

Toisinaan sitä herättelee mielessään kesämökkihaaveita. Käytiin lähisaarella katsomassa yhtä melko vähäisellä käytöllä olevaa yhteismökkiä. Miljöö oli ihana, oli kieloja, metsää ja kallioihin muodostuneita kuoppia. Mökki oli pieni ja vaatimaton, suloinen, mutta luultavasti aika työläs. Ei vettä tai sähköä, paljon talkootyötä.

Luulen etten kaipaa nyt ylimääräistä hommaa, kotonakin sitä riittää. Mökille päästessään haluaa vain nauttia, olla tekemättä mitään. Laiskat mökkihaaveet saavat rauhassa pyöriä päässä, onhan tässä onneksi näitä lomapaikkoja lähipiirissä. Jos vaikka ensin hommaisi pienen veneen ja harjoittelisi käyttämään sitä. Asia kerrallaan, lähdetään siitä.

2 kommenttia kirjoitukselle “Mökkihaaveita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *