Lomarannekkeet!

Olen ollut Helsingin huonoin blogin päivittäjä.

Tähän on tultava muutos! Haluan asioita muistiin, tuupata kuvia tänne myös omaksi iloksi. Tämä on väylä muistella tapahtuneita ja selata valikoitua historiaa. Kaipaan alkuaikojen rosoa ja arkisia hetkiä, niitä aion vastaisuudessa heitellä sen kummemmin runoilematta. Paineet pois, ilon kautta ja muuta sellaista.

Pojilla alkoi loma! On ollut ihanaa viettää viikko kesälomamoodissa, vaikka itse olen tehnyt hommia. Illat saavat kuitenkin venyä huoletta myöhemmäksi, uimaan voi lähteä vielä kahdeksalta ja palata auringon laskiessa, sillä kasin kouluaamuja ei ole kiikarissa.

Meillä on Altaan kausirannekkeet, jotka ovat vasta nyt lomaviikolla päässeet kunnon käyttöön. Huikeeta että tuollainen mesta avattiin kotimatkan varrelle! Aion kesän aikana uida kilometreja, tuijottaa lähteviä ja palaavia lauttoja ja kultaisia auringonlaskuja.

KUVAT DORIT SALUTSKIJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *