Pääasioita

doritsalutskij.fi-dandy-10doritsalutskij.fi-dandy-2Vuosi sitten vedin hiukset ihan lyhyiksi. Muutoshalu oli valtava ja hiuksista helppo aloittaa. Fiilistelin pätkittyä tukkaa hetken, mutta pian ikävöin jo pehkoa johon upottaa kädet. Pojilla hiukset vain kasvoivat, möyhin niiden paksuja hiuksia ja kaipasin omiani. Kasvatus alkoi heti leikkaamisen jälkeen ja nythän tätä matskua on jo vaikka kuinka, enemmän kuin silloin vuosi sitten.doritsalutskij.fi-dandy-8doritsalutskij.fi-dandy-4

Vaikken suuria muutoksia juuri nyt kaipaakkaan, käyn Markolla parin kuukauden välein. Aina sieltä pätkitään pikkuisen ja aina laitetaan sävyä. Oma värini on se perus väritön, siellä seassa muutama täysin väritön. Hrrr.
doritsalutskij.fi-dandy-3 doritsalutskij.fi-dandy-7

Marko hoitaa pääni niin ulkoisesti, kuin sisäisesti. Kaikkien näiden vuosien aikana tyypistä on tullut niin paljon enemmän kuin vakkarikampaaja. Markolle lähetän viestin kun kauneus räjäyttää pään, tai suru pysäyttää sydämen. Dandyssa jutellaan kaikesta, tai ei mistään, jollei halua.

Näistä kuvista on jo varmaan neljä kuukautta, hiukset ovat kasvaneet näistä hurjasti. Ylihuomenna on tiedossa treffit Vaasankadun sijaan Tarkkiksella, ihanaa saada sielunhoitoa ja vuoden ekat värit. Ajattelin vähän tummempaa, jotain suklaista.. Aina sama.
doritsalutskij.fi-dandy-5 doritsalutskij.fi-dandy-11doritsalutskij.fi-dandy-6

Kädet levälleen Marko, mulla on  j ä r k y t t ä v ä  halipula! doritsalutskij.fi-dandy

Hiushuone Dandy
Tarkk’ampujankatu 14
Ajanvaraukset: 045 265 3636 / netistä
www.dandy,fi

Fine & Dandy
Vaasankatu 11
Ajanvaraukset: 050 598 7687 / netistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *