Viimeinen Olohuoneklubi (sisältää lippuarvonnan!)

doritsalutskij.fi-olohuoneklubi-3

Muistattehan Olohuoneklubin? Sen, jota hehkutin heti ensimmäisestä klubista lähtien? Ollaan tultu hetkeen, jolloin toistaiseksi viimeinen klubi on käsillä.

Ensin oli kevät-ja kesäolkkarit, sitten tuli jatkoa ja lisää suloisia keikkailtoja syksylle. Tutustuin klubin tuottajaan, mielettömän lahjakkaaseen ja hyvään tyyppiin, Pietariin. Kävin lähes kaikilla alkupään klubeilla, sitten elämä esti muutaman lähtemisen. Keikat ovat intiimejä, esiintyjät ja yleisö ovat lähes yhtä. Välispiikit poikkeavat isoista keikoista, yleisö ja artistit keskustelevat ja nauravat yhdessä. Ympärillä on hämärää, suuret viherkasvit reunustavat lavaa, baarista saa juomia. Kaikilla vaikuttaa olevan hyvä olla.

Ensi keskiviikkon jälkeen Olohuoneklubi jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Se kasvatti suosiotaan hetkessä niin, että loppupään klubit myivät järjestäen loppuun, mitä luultavimmin myös tulevan keskiviikon klubi. Aion olla vikalla klubilla paikalla heti alusta asti, ja lähteä vasta viimeisten joukossa. Vikan Olohuoneklubin huikea yllätyspääesiintyjä tulee Islannista asti, odotan sitä aivan täpinöissä!doritsalutskij.fi-olohuoneklubi-2 doritsalutskij.fi-olohuoneklubi-4doritsalutskij.fi-olohuoneklubidoritsalutskij.fi-olohuoneklubi-5

Ja nyt ilouutisia! Sain arvottavaksi kaksi lippua viimeiselle klubille!

Kerro kommenttilootaan, oletko ennen käynyt Olohuoneklubilla, mikä on ollut suosikkiesiintyjäsi siellä, tai paras hetki ylipäätään. Tai sitten huuda vain HEP! , jollet keksi muuta.

Jätä kommentti ensi viikon tiistaihin 13.12. mennessä, voittaja saa ottaa kaverin kainaloon ja pääsee maksutta Olkkariin. Muista jättää toimiva sähköpostiosoitteesi ja seurata saapuvia meilejä keskiviikkoaamuna. Lykkyä!

VOITTAJA ARVOTTU! Arvonnan suoritti näyttelijä Salla Kozma, joka heitti ilmaan numeron kahdeksan. Kahdeksas kommentoija oli nimimerkki ”Oula Rytkönen”, joka pääsee illan Olohuoneklubille kaverinsa kanssa. ONNEA!

Olohuoneklubi
Kulttuuriareena Gloria
Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki

KUVAT DORIT SALUTSKIJ

51 kommenttia kirjoitukselle “Viimeinen Olohuoneklubi (sisältää lippuarvonnan!)

 1. En ole köyhänä opiskelijana vielä koskaan päässyt vaikka kovasti olen haaveillut Olohuoneklubista. Olisi eittämättä elämää rikastuttava kokemus joka jäisi pitkään lämmittämään mieltä! :) Onneksi näin mukavia tapahtumia järjestetään.

 2. Klubilla olen ollut kolmesti – esiintyjät aina niin maagisia ja tunnelma uskomaton! Tämän klubin pääesiintyjästä on niin vahva positiivinen aavistus, että ei voi missata!

 3. Olen ollut kerran aiemmin Olohuoneklubilla, mieletön konsepti! Morsiamen keikka oli ihana kokemus, hienoa nähdä uusia nuoria lahjakkaita muusikoita! Sydän helähti ilosta ❤️✨.

 4. En ole vielä päässyt yhdellekään klubille pyrkimyksestä huolimatta. Nyt sit viimeistään!

 5. HEP! Cats of transnistria olisi ihana nähdä livenä! Aiemmin en ole olohuoneklubilla käynyt, mutta kovasti sinne haluaisin.. :)

 6. Color Dolorin laulaja Stina Koistinen on Suomen upein laulaja ja olisi mahtavaa päästä katsomaan bändin uutta kokoonpanoa. Viimeisen Olohuoneklubin kattaus on muutenkin todella houkutteleva.

 7. Olohuoneklubi on vielä kokematta. Amen 1 ja 2 ovat pyörineet viime viikkoina repeatilla, joten olisi mahtavaa päästä kuulemaan Mikko Joensuuta livenä.

 8. En ole päässyt vieläkään olohuoneeseen, vaikka kovasti olen yrittänyt koko syksyn! Ehkä nyt…

 9. Olin ystäväni pikkujouluissa eräässä kampaamossa viime viikolla ja siellä soittivat älyttömän ihanat Vienanmerta. Esityksen jälkeen he kertoivat esiintyvänsä olohuoneessa ensi keskiviikkona ja huomasin tänään tämän arvonnan, pakko osallistua! AV, YV, JONO ja HEPHEPHEPHEP!!!! :)

 10. Olen käynyt Olohuone-klubilla useampaan otteeseen, yllättynyt, herkistynyt ja nauranut huikeiden muusikoiden jutuille. Päällimmäisenä tulee mieleen Matti Johannes Koivun keikka viime keväältä. Pakkaspäivä ja sydän siinä suli!

 11. Olen kuullut paljon hyvää Olkkarista ja tosi mielellään veisin ystävänikin katsomaan upeaa Colordoloria ja muita meille tuntemattomampia artisteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *