Vapun valmistelut

doritsalutskij-vappu-60

Pidimme Marin kanssa yhteiset vappujuhlat! Hikisen sisätilojen raivaamisen jälkeen siirryimme pihalle jatkamaan samaa. Raivaamisen jälkeen siirryimme asennuksiin, miehet valosarjojen ja naiset kukkien. Kaunista tuli. Toiset meistä tarvitsivat olutta, ohjeita ja poraa. Toiset käyttivät käsiään ja joivat cavaa.doritsalutskij-vappu-65doritsalutskij-vappu-62doritsalutskij-vappu-59doritsalutskij-vappu-67doritsalutskij-vappu-58doritsalutskij-vappu-47doritsalutskij-vappu-66 doritsalutskij-vappu-64 doritsalutskij-vappu-61 doritsalutskij-vappu-57

Juhlat alkakoon! Kuvia luvassa!

6 kommenttia kirjoitukselle “Vapun valmistelut

    • Voi Ulla, olisi ollut ihanaa saada sut juhliin! Onneksi noita tulee taas, seuraavalla kerralla sitten.

      Juhlakuvia tulossa! :)

    • Clasulta! Se on kuin Ikea, koskaan ei pääse ulos tyhjin käsin! :D Musta ne yksittäiset valot oli kans aivan huippuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *