Rakkautta kupliva vappu

doritsalutskij-vappu-35

Noniin, ja sitten siihen vappujuhlahumuun! Sääjumalille kiitos auringosta ja lämmöstä, joka mahdollisti ulkona hengailun ja grillailun. Ystäväpiirissämme on Marin kanssa niin paljon yhtäläisyyksiä, että oli ihanaa pitää yhteiskekkerit naapuriasunnoissa, ovien ollen auki kaikille kutsutuille. Ensimmäisten vieraiden saapuessa teimme vielä pieniä kämppäkierroksia, mutta pian jäimme kaikki ulos pihapöytien ympärille. Grillissä kypsyi niin nakit kuin vaahtokarkitkin, eikä koiria tarvinnut etsiä kaukaa – seitsemän koiran päivystys oli siellä missä ruokakin. Kolme puutalokoiraa oli saanut vieraakseen neljä karvakorvaa mantereelta!doritsalutskij-vappu-39doritsalutskij-vappu-22doritsalutskij-vappu-3

Ruokakauppareissun lisäksi tärkeimmät asiat ennen bileitä: juhlavalot, kukat ja kuplivat juomat. Viimeeksi mainitut kärräsimme jo muutamaa päivää aikaisemmin maitokärryllä perille. Tarjolla oli pulloittain rakkautta, sillä saimme maahantuojalta tarjottavaksi Alkon tilausvalikoimasta löytyvää I Heart Cavaa. Erittäin passeli, kuiva ja hedelmäinen, esimerkiksi kasvisruokien kylkeen sopiva kuohuva. Plussaa kaikesta mikä liittyy rakkauteen.

Saimaan Juomatehdas taas vastasi oluista ja siidereistä, olivat erinomaisia myös seuraavan aamun auringossa, mutta etenkin ystävien ympäröimänä illan kekkereissä. Vasta lanseerattu siideri oli varsinkin todella positiivinen yllätys, aidon omenainen ja ihanan kuiva kaveri. Noora jo ehtikin kehua tuotetta Kempparissa. Yhdyn täysin mielipiteeseensä.doritsalutskij-vappu-8doritsalutskij-vappu-18doritsalutskij-vappu-56doritsalutskij-vappu-6doritsalutskij-vappu-5

Jokainen toi vähän jotakin, ja pöytä notkui ihanista makuelämyksistä. Yksi teki varhaiskaalisalaattia, toinen toi vietnamilaisia rullia, kolmas munkkeja. Hodarisämpylöiden väliin grillattiin nakkeja ja jälkkäriksi vaahtokarkkeja. Koirat olivat kaikkialla mukana.
doritsalutskij-vappu-29doritsalutskij-vappu-28doritsalutskij-vappu-4doritsalutskij-vappu-10doritsalutskij-vappu-12doritsalutskij-vappu-17doritsalutskij-vappu-11doritsalutskij-vappu-23

Kuohuvien kuplien kaverina oli tietty saippuaisia! Noora pyssytteli menemään, kuplat leijailivat kohti taivasta ja poksahtivat kattojen korkeudella. Saippuakuplista tulee aina ihana olo. Sellainen visuaalinen hiprakka.doritsalutskij-vappu-42doritsalutskij-vappu-14 doritsalutskij-vappu-20doritsalutskij-vappu-16 doritsalutskij-vappu-19doritsalutskij-vappu-33 doritsalutskij-vappu-43doritsalutskij-vappu-49doritsalutskij-vappu-34 doritsalutskij-vappu-44doritsalutskij-vappu-45doritsalutskij-vappu-36

Illan viilennyttyä vaatekerrokset lisääntyivät ja viltteihin kääriytyi viluisia ihmistoukkia, jossakin vaiheessa annoimme periksi ja  siirryimme naapurin lämpöön. Sauna oli kuumana ja poreammeessa porukkaa, kun minä ja Toni hipsimme viimeisen lautan tienoilla seinän taakse nukkumaan. Kiitos vappu 2016, olit kerrassaan kultainen!doritsalutskij-vappu-54doritsalutskij-vappu-51 doritsalutskij-vappu-55 doritsalutskij-vappudoritsalutskij-vappu-47

Stellalle kiitos kuvista, joissa minä näyn.

Alkoholia koskeva kommentointi on kiellettyä, kaikki muu erittäin tervetullutta. <3

6 kommenttia kirjoitukselle “Rakkautta kupliva vappu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *