Kapeita kujia & kauniita kohtaamisia

doritsalutskij.fi-venetsia-2

Muutama lentosuukko Venetsiasta! Eipä tule, luojan kiitos, istuttua koneella yhtään, joten tuuppaan vain kasan kuvia ennen nukkumaanmenoa.

Matka on jo kahdessa päivässä ylittänyt kaikki odotukset. Olen kohdannut ihania ihmisiä, syönyt hyvää mangojätskiä ja pahaa juustotoastia. Saanut rakot kantapäihin ja kastunut kaatosateessa. Kaikki ympärillä on kaunista, eikä vesi haise vielä pahalle.

Huomenna junalla Veronaan. Pus!lentosuukko doritsalutskij.fi-venetsia-3 doritsalutskij.fi-venetsia-4 doritsalutskij.fi-venetsia-9doritsalutskij.fi-venetsia-5 doritsalutskij.fi-venetsia-6 doritsalutskij.fi-venetsia-8doritsalutskij.fi-venetsia-7 doritsalutskij.fi-venetsia-11doritsalutskij.fi-venetsia-17doritsalutskij.fi-venetsia-10 doritsalutskij.fi-venetsia-18doritsalutskij.fi-venetsia-12 doritsalutskij.fi-venetsia-16doritsalutskij.fi-venetsia-14doritsalutskij.fi-venetsia-13doritsalutskij.fi-venetsia-15doritsalutskij.fi-venetsia

3 kommenttia kirjoitukselle “Kapeita kujia & kauniita kohtaamisia

  1. Uskomattoman hienoja kuvia! Oman matkan tunnelmat vuodelta 1999 pulpahtivat pintaan.
    Kiitos Dorit tämän aamun elämyksestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *