Tiirinkosken Tehdas – Hämeenlinnan helmi

doritsalutskij.fi-tiirinkoski-38

Voi mihin kuviin törmäsinkään viimevuotisia kaivellessa! Ihana reissu Hämeenlinnaan ja Tiirinkosken Tehtaalle.

Ninni otti minut ja Elinan suurella sydämellä vastaan, kierrätti ympäri tilaa sekä Tehdasta ja tarjosi kahvit kauniissa kodissaan. Oli ihana aurinkoinen alkukesän päivä, lampailla oli karitsoja ja Tehtaalla kahvila juuri aukeamassa. Nyt siellä on varmasti jo kaikki valmista, pakko päästä tänäkin vuonna käymään!

Tiirinkosken Tehdas on paikkana aivan huikea ja todellakin käymisen arvoinen, mutta jos matka on mahdoton ja mielii Tehtaan tuotteita, palvelee verkkokauppa onneksi autotontakin. Kahvilakokemusta ei kuitenkaan verkon kautta saa, eikä näe kaikkia tilan eläimiä, joihin palaan seuraavassa postauksessa! IIIH, mitä tyyppejääh!!
doritsalutskij.fi-tiirinkoski-42doritsalutskij.fi-tiirinkoski-44doritsalutskij.fi-tiirinkoski-43doritsalutskij.fi-tiirinkoski-40 doritsalutskij.fi-tiirinkoski-41

Yksi kommentti kirjoitukselle “Tiirinkosken Tehdas – Hämeenlinnan helmi

  1. Pingback: Sinä päivänä sekosin - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *