Sinä päivänä sekosin silkasta onnesta

doritsalutskij.fi-tiirinkoski-36 doritsalutskij.fi-tiirinkoski-35

Päivät, jotka jäävät minulle mieleen parhaina, pitävät lähes aina sisällään luontoa ja eläimiä. Voisin kieriä kurassa, syleillä karitsoja ja katsella pilviä päivästä toiseen.

Tiirinkosken Tehtaan Ninan elämä on kuin satukirjasta. Oma tila eläimineen, suuri ja kaunis putiiki täynnä toinen toistaan ihanampia tuotteita, putiikin yhteydessä kahvila ja koti kaiken tämän keskellä. En kestä.

Kuvat ovat viime kesän reissulta, arvatkaa saiko minua repiä tuolta väkisin pois! Olisin voinut unohtua kyydistä, jäädä nuoltavaksi ja rapsutella kaikkia vastaantulevia sarvipäitä. Voi huokaus.doritsalutskij.fi-tiirinkoski-22doritsalutskij.fi-tiirinkoski-33doritsalutskij.fi-tiirinkoski-9doritsalutskij.fi-tiirinkoski-27doritsalutskij.fi-tiirinkoski-11doritsalutskij.fi-tiirinkoski-30doritsalutskij.fi-tiirinkoski-34 doritsalutskij.fi-tiirinkoski-29doritsalutskij.fi-tiirinkoski-28doritsalutskij.fi-tiirinkoski-32 doritsalutskij.fi-tiirinkoski-24doritsalutskij.fi-tiirinkoski-19doritsalutskij.fi-tiirinkoski-18doritsalutskij.fi-tiirinkoski-21doritsalutskij.fi-tiirinkoski-16doritsalutskij.fi-tiirinkoski-20doritsalutskij.fi-tiirinkoski-14doritsalutskij.fi-tiirinkoski-26 doritsalutskij.fi-tiirinkoski-13doritsalutskij.fi-tiirinkoski-5doritsalutskij.fi-tiirinkoski-12doritsalutskij.fi-tiirinkoski-6doritsalutskij.fi-tiirinkoski-10 doritsalutskij.fi-tiirinkoski-4doritsalutskij.fi-tiirinkoski-8

Kuvat minusta: Elina Liisanantti

6 kommenttia kirjoitukselle “Sinä päivänä sekosin silkasta onnesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *