Harvinaista herkkua

doritsalutskij.fi-tortillat

Lasten kanssa ruokailu ei todellakaan aina toimi yksinkertaisella kaavalla. Lempiruuat vaihtelevat viikottain, liikaa ei saisi mennä lasten sanelemilla ehdoilla, mutta aina ei jaksa sitä haarukanpyörittelyäkään. Itse koittaa sekoilla terveellisen, nopean, yksinkertaisen ja suurimmalle osalle kelpaavan sapuskan kanssa ja voi sitä juhlaa, kun kaikille maistuukin heittämällä sama ruoka!

Tortillat ovat siitä taivaan lahja, että vetävät sisäänsä omavalintaiset täytteet. Tuoretta ja maukasta, toisille letuilla, toisille paljailla täytteillä. Omatekemä tuoresalsa ja guacamole mausteisen riisipapumössön kanssa on ehkä yksi parhaista kotiruuista, mitä tiedän. Lähes yhtä suuren nautinnon saa, kun näkee melkein saman tavaran uppoavan jälkikasvulle. Poppareiden lisäksi tortilloista on muodostumassa meille perjantaiperinne. Omnom. Voittaa pakastepizzan mennen tullen.

doritsalutskij.fi-tortillat-3doritsalutskij.fi-tortillat-4doritsalutskij.fi-tortillat-2

2 kommenttia kirjoitukselle “Harvinaista herkkua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *