Sulan suklaan seurassa


Yhteistyössä CASTELLOdoritsalutskij.fi-castello-2

Asiota joita rakastan: Suklaa ja juustot. Kovat juustot menee monesti meillä naposteluherkkuina, pehmeistä tehdään usein jotain lämmintä. Kermaiset juustot kun ovat parhaimmillaan pikkuisen sulaneina.  
doritsalutskij.fi-castello-8

Epätavallisten asioiden yhdistely toimii, pitää vaan rohjeta kokeilla. Teininä tilasin pikaruokaravintolasta ranujen seuraksi pehmiksen suklaakastikkeella ja dippailin suolaisia ranuja makeaan. Oli ihanaa.

Rakastan myös jälkkäreitä, siksipä lähdin nytkin kokeilemaan jotain makeaa.

doritsalutskij.fi-castello-5

Sulatin levyllisen tummaa suklaata kattilassa, pilkoin kermaisen valkohomejuuston valurautapannulle ja laitoin levyn ihan hetkeksi ykköselle. Pieni kuuma hetki sai juuston sulamaan ja valumaan pitkin pannun pohjaa, jonka jälkeen roiskin päälle osan sulaneesta suklaasta. Loput suklaat kaadoin pieneen kuppiin, josta kastiketta pystyi lisäämään mielensä mukaan.doritsalutskij.fi-castello-9doritsalutskij.fi-castello-4

Toiset meistä keskittyivät pelkkään suklaaseen, toiset nauttivat koko setin suussa sulavaa jälkkäriä. Juusto oli vähän kuin aikuisten jätski.. Mutta lämmintä.
doritsalutskij.fi-castello-7doritsalutskij.fi-castello

Maut toimivat minusta hyvin yhteen. Suklaalla on toki suuri merkitys, ja tumma sopi ihanasti juuston kanssa. Perus tumman suklaan seuraksi pilkoin vähän myös chilistä, joka antoi kivasti potkua joihinkin paloihin.doritsalutskij.fi-castello-6

6 kommenttia kirjoitukselle “Sulan suklaan seurassa

    • Hahaa, kuolaefekti tuli juu myös tehdessä. Mun sormi näytti just samalta, kuin Eelin :D

      Arvaas mitä meillä syötiin ruuaksi tuona päivänä – Quesadilloja, mut tuoreella ananaksella, kun ei ollu mangoa, nammm!!

    • Ai sä tykkäät? Mä meinaan testailin, mutta musta siitä tuli sellainen vähän pistävä yhdistelmä, suklaa oli ihanan pehmeä. Mutta ehkäpä koklaan vielä uusiksi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *