Villinä villikalasta!

doritsalutskij-krogroba-23

Vau. Harvoin menee näin sekaisin ruoasta. Krog Roban keittiömestaria lainatakseni, ”täydellinen ateria on kokonaisvaltainen kokemus”. Meille se oli juurikin sitä.

Sain Karrilta kutsun tulla nauttimaan 20.2 asti tarjolla olevan villikalamenun, kera pienpanimo-oluiden. Ehdimme varata pöydän juuri ennen Ylläksen matkaani, lauantain ensimmäiseen kattaukseen brunssin päätyttyä. Päivänvaloa riitti vielä hetken ja näkymät Kasarminkadulle olivat kauniit.doritsalutskij-krogroba-26doritsalutskij-krogroba-18

Menu oli silkkaa ilotulitusta alusta loppuun ja annoksiin suositellut oluet yllättivät täydellisesti! Yleensähän sitä tilaa tottumuksesta viiniä, eikä edes hoksaa harkita hyviä oluita. Suurin hämmennys tuli jälkiruokaoluen kohdalla, joka sekin siis sopi loistavasti maa-artisokkajäätelön ja olutmoussen seuraksi.doritsalutskij-krogroba-17doritsalutskij-krogroba-5

Istuimme ikkunapöydässä pitkään, maistelimme rauhassa ja menetimme sanat kaikkien herkkujen keskellä. Harvoin ruokakokemus yltää kaikilta osin täydellisyyteen, mutta tämä sen teki.

Tarjolla oli ahventa, haukea, jokirapuja ja muikunmätiä, villikalaa villeimmillään. Palvelu oli lostavaa ja miljöö miellyttävä. doritsalutskij-krogroba-12doritsalutskij-krogroba-8doritsalutskij-krogroba-13

Seuraavaksi aiomme yöpyä hotellissa, nukkua pitkään ja kömpiä brunssille. Eipä pahalta kuulosta sekään. Viime kalareissun päätteeksi pyörähdimme tutustumassa hotellihuoneisiin, joihin palaan mielelläni.

Kaupunkilomat omalla kotipaikkakunnalla ovat nerokkaita, olemme ottaneet tavaksi lähteä sillon tällöin matkalle mantereelle. Vuorokauden irtiotto kotinurkista tekee ihmeitä, eikä vaadi suurta säätöä.
doritsalutskij-krogroba-11doritsalutskij-krogroba-21

Palatakseni syömäämme menuun: Sydämellinen suositus. Menkää vielä kun ehtii. Oluet voi hyvin jakaa seuralaisen kanssa, jos määrä muuten hirvittää. Meillä pöytä täyttyi tyhjistä pulloista ja mieli pehmeni onnesta. Liekö vaikutusta toisiinsa.. :)
doritsalutskij-krogroba-6doritsalutskij-krogroba-3doritsalutskij-krogroba

Kiitos Krog Roba ja Karri Knaapila, tästä tuli heittämällä täys kymppi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *