Olohuoneklubilla

doritsalutskij-olohuoneklubi-17

Hei, muutama kuva Olohuoneklubilta!

Gloriassa järjestettiin viime keskiviikkona eka Olkkariklubi, joka upposi meikäläisen makuun kuin haarukka soijanakkiin!

Lattia oli vuorattu räsymatoilla, sohvia ja löhötuoleja oli ripoteltu sinne-tänne, suuret viherkasvit reunustivat lavaa ja esiintyjät oli tuotu lähemmäs yleisöä. Jengi istui lattialla ja fiilisteli. Suuret hehkulamput välkehtivät, moni oli vaihtanut kengät villasukkiin.

doritsalutskij-olohuoneklubi-18

Esiintyjinä ekalla klubilla oli Antero Lingren, Lake Jons, The Hearing, Elia ja yllärinä Pariisin Kevään Arto Tuunela. Kuuntelimme hiljaa ja tarkkaavaisina, kuten Salminen kuvassa.
doritsalutskij-olohuoneklubi-2 doritsalutskij-olohuoneklubi-8

Klubi järjestetään seuraavan kerran 9.3 ja esiintyjistä pysyy parhaiten perillä tykkäämällä tapahtumasta Facebookissa. Jokainen ilta huipentuu viimeisenä esiintyvään ylläriartistiin, jännittävää.

Mutta lämmin suositus siis! Jättäkää yksi lippu minulle. Ja ehkäpä pieni kolo siihen lavan eteen, kiitos.doritsalutskij-olohuoneklubi-16doritsalutskij-olohuoneklubi-14doritsalutskij-olohuoneklubi-10doritsalutskij-olohuoneklubi-6doritsalutskij-olohuoneklubi-9doritsalutskij-olohuoneklubi-2-2 doritsalutskij-olohuoneklubi-7 doritsalutskij-olohuoneklubi-11 doritsalutskij-olohuoneklubi-15 doritsalutskij-olohuoneklubi

Yksi kommentti kirjoitukselle “Olohuoneklubilla

  1. Pingback: Viimeinen Olohuoneklubi (sisältää lippuarvonnan!) - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *