21 kommenttia kirjoitukselle “Pilvissä

 1. Kiitos ihanista kuvista, Dorit. Ansiostasi olen käynyt talvella Suokissa ja suositellut sitä kaikille muillekin. Ei ole muualla samanlaista talvitunnelmaa!

  • Vaude, ihana kuulla, kiitos!!
   Täällä tosiaan on aivan maagista. En voi lähteä mihinkään ilman kameraa mukana, -24 astettakaan ei estänyt tänään! :D

 2. Oi mitä kuvia, ihan mahtavia! Löysin eilen illalla blogisi ja jäin koukkuun. Välillä sai nauraa ja välillä liikuttua, kuvat ovat oma lukunsa, sait uuden lukijan. Hyvää uutta vuotta!

 3. Mielettömiä kuvia! Useampana aamuna bussista katselin merelle päin ja mietin kuinka mieletöntä varmaan tällä hetkellä on Suokissa. Toivoin, että bussi olisi voinut pysähtyä, että olisi päässyt ottamaan kuvia, mutta luotin siihen, että paljon taitavammat kuvaajat varmasti ovat jo asialla. Kiitos näiden jakamisesta!

  • Kaunis kiitos sanoistasi!

   Suomenlinnassa on ollut kyllä niin kaunista, että pää on mennyt aivan pyörälle. Uskomaton talvi, kaiken sen mustan synkkyyden jälkeen.

 4. Pingback: Ensimmäinen - Paikka auringossa

  • Toi oli kieltämättä jotain aivan uskomatonta. Olin aivan päästä pyörällä monta päivää, ja vaan kuvasin ja kuvasin. Nyt on sitten talvikuvia. :)

 5. Siis apua miten kauniita kuvia! Näistä niitä tauluja, kiitos. Varsinkin tuo missä poiju keikkuu aalloilla ja taustalla merihöyryä… Upea! Täytyy täältä Keski-Suomen nurkilta tulla sinne päin, varsinkin jos pääsisi käymään työhuoneellasi. Luin aiemmista postauksista että kuviasi olisi myynnissä siellä? Tee tuosta poiju-kuvasta juliste, tulen ja ostan sen heti!!

 6. Lumoava kuvia. Upeasti olet saanut tallennettua jotakin mystistä. Näihin voi mielikuvituksella liittää mitä vain.. Ja mun mielestä näissä konkretisoituu se, että talvi on asennekysymys

 7. Pingback: Pääasioita - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *