Paljaana pakkaseen

doritsalutskij-avanto-10

Se on tiettekö sellanen juttu, että tämän vuoden talviturkki lähti tammikuun kolmas päivä – JIHUU! Tiedän, ettei tällä neljän kerran huimalla avantouintikokemuksella kannata kamalasti keulia, mutta vähän!

Ensimmäinen pulahdus tapahtui kauniissa Kuusamossa 2013, sen jälkeen viime syntymäpäivänäni huhtikuussa ja nyt pari kertaa aivan äskettäin. Pakko myöntää, etten vielä ole löytänyt sitä kaikkien hehkuttamaa uinnin jälkeistä hyvää oloa, mutta mieletön voittajafiilis tulee, kun pääsee ylös sieltä pari asteisesta vedestä!
doritsalutskij-avanto-8doritsalutskij-avanto-4

Täällä ei ole Kuusamon kaltaisia lyhtyjä laiturilla, ja matkaakin vähän enemmän saunasta mereen, mutta sinne me juostaan, kiukulla! Eilen tuli jäät ja viima onneksi vähän laantui. Sunnuntaina saa dipata itsensä ihan oikeaan avantoon.doritsalutskij-avanto-6doritsalutskij-avanto-9

Pipo päähän, tossut jalkaan ja jäiden sekaan.Myös Noora lupautui ensi kerralla mukaan, raportoimme kun aika koittaa.doritsalutskij-avanto-7doritsalutskij-avanto

2 kommenttia kirjoitukselle “Paljaana pakkaseen

  1. Ihana ihana ihana tukka! Yritän tässä just itse kröhön leikata samanlaista kotona :D Noh kasvaahan tää sit äkkiä. Ja mikä parasta blogisi on taas päivittynyt monta kertaa. Ja rakastan kylmää vettä… Meri pelottaa mua, mutta järvessä on ihana käydä. Noh joka tapauksessa olet upea.

    • Äääää, itse olet ihana! Ja mitäh, kotona leikkaat hiuksia, itse? Apua. :D

      Muakin vähän pelottaa meri. Ja järvikin. Menen aina jonkun perässä, en yksin enkä ekana.

      Päivitystä luvassa, nyt on hyvä pöhinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *