Loppiainen lähestyy!

Joulu ja uusi vuosi hoideltu, seuraavana vuorossa loppiainen! Enpä ole kyseisestä päivästä aikaisemmin juuri välittänyt, mutta tänä vuonna tärähtää!
doritsalutskij-anttipouta

Otan osaa Suomenlinnassa ensi keskiviikkona 6.1 järjestettävään LopUp -tapahtumaan ja pidän työhuoneen ovet avoinna. Kuvallisen tarjonnan lisäksi on luvassa ihka ensimmäinen livekeikka, jonka vetää Pariisin Keväästäkin tuttu Antti Pouta. Mies on kaikessa hiljaisuudessaan valmistellut omaa sooloalbumia, muutaman biisin kuulinkin taannoisissa kotibileissä, ja nyt on luvassa lisää, mahtavaa!!

Pidän työhuoneen avoinna 12-16, Antti ja kitara saapuu siinä loppupuolella. Olisi ihanaa saada 19 neliön pieni huone täyteen musiikin mukana huojuvaa porukkaa, vaella siis loppiaisena talviseen Suokkiin ja ota suunta kohti kirjastoa, työhuoneeni on aivan siinä vieressä.

Muutakin tapahtumaa riittää tuona päivänä kaikenikäisille; on kellotornikierroksia, Wall Escape -pelejä, perinneleikkejä ja avoimia ovia työhuoneille. Herkkuja myyvät paikallisten kahviloiden lisäksi muutamat pop-up -paikat Saariston ruokaluukusta Cone’s:in crepekahvilaan.

Kaikki paikat ja ajat löytyvät Suomenlinnan sivuilta.

TERVETULOA!

3 kommenttia kirjoitukselle “Loppiainen lähestyy!

  1. Pingback: Ensimmäinen - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *