Someloma

Yhteistyössä Kirjan vuosi

Suu täyteen suklaata ja pää täyteen tyhjyyttä. Ei suunnitelmia, vain villasukat minä, kirjat ja kutominen. Tänään on hoidettu viimeiset ostokset; pellavainen pöytäliina joulukattausten alle, kalat ja juustot hallista, muutama kova paketti Otavalta. doritsalutskij-outofsome-2

Tuntuu että syksy on ollut kamalan pitkä ja pimeä, olisin voinut nukkua koko mustan marraskuun ja jatkaa unia jouluun asti. Toisaalta olen suunnitellut vaikka mitä ensi vuodelle, toteutus sitten kun valo antaa vähän voimia. Loppuvuodeksi voi hyvin mielin hautautua viltin alle ja virittää somevastaajan tekemään tilapäivityksiä! Mahtava palvelu, itse voi keskittyä olennaiseen.

doritsalutskij-outofsome-9doritsalutskij-outofsome-12doritsalutskij-outofsome-6

Somevastaajan tehtävä on päivittää status puolestasi, jolloin voit itse uppoutua kirjojen pariin. Vastaaja toivottaa ystävillesi hyvää lukulomaa ja liittää terveisesi mukaan. Keston ja tiheyden voit määrittää itse. Nerokasta!

Somevastaaja on maksuton ja saat ladattua sen TÄÄLTÄ. Omani kertoo minun parhaillaan lukevan Antti Holman Kauheimpia runoja.

doritsalutskij-outofsome-4doritsalutskij-outofsome-10

Ihanaa ja rentoa loppuvuotta kaikille, toivottavasti saatte herätä monta aamua ilman kellonsoittoa ja nauttia rakkaiden seurasta!
doritsalutskij-outofsome-5doritsalutskij-outofsome-8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *