Sano se kuvin

doritsalutskij-ifolor

Yhteistyössä Ifolor

Valokuvaajan varastot pursuilevat. Kovalevyillä lojuu parisataatuhatta kuvaa sulassa sovussa ja lisää tulee tietenkin jatkuvasti. Paljon on asiakaskuvia, mutta niin paljon myös suloisia hetkiä omasta elämästä. Ystäviä, perhettä, juhlia ja tavallista arkea. Niin äärettömän pieni vangittu hetki, mutta saa aikaan valtavan muistojen tulvan. Matkan ajassa taaksepäin, tuosta noin vain.

Valokuvat todistavat lasten kasvun ja oman vanhenemisen. Aika joka oli juuri tässä, olikin vuosi sitten. Remontti, matka, kunnon luminen talvi.. Vastahan me keväällä haahuiltiin serkkujen kanssa Kustaanmiekan tunneleissa.
Untitleddoritsalutskij-ifolor-11

Olen haaveillut saavani aikaan erilaisia kuvakirjoja. Koko juhannus kansien väliin, jokaisesta saaressa vietetystä keskikesän juhlasta oma teos, painoksia kaikille mukana olleille perheille. Kuinka täydellinen joululahja se olisikaan, tai tuliainen seuraavalle vierailulle!

Tai koko vuoden instagramkuvat kirjaksi, tulisi melko kattava katsaus vuoden hauskimpiin hetkiin. Kuvat pääsisivät puhelimen näytöltä käsin käänneltäviksi sivuiksi. Pala nykyaikaa helpossa muodossa, selfiet paperille.

Minulla ei ollut vielä aikaa rakentaa kirjoja, mutta Ifolorin kanssa toteutetun yhteistyön innoittamana tilasin ison kasan perinteisiä paperikuvia! Aion vuosien tauon jälkeen lähettää muutaman joulukortin, tai ihan vaan vaikka maanantaikortin. Askarrella maailman yksinkertaisimmin – kymppikuvasta, kartongista ja dymotetusta tekstistä. Jakaa pienen muiston tärkeän ihmisen kanssa. Räätälöidä ajatus juuri hänelle.

Kymppikuvien lisäksi tilasin kasan suurennoksia. Aidolle valokuvapaperille tehtyjä suurkuvia vaihtelen työhuoneella fiiliksen ja vuodenajan mukaan. Isojenkin kuvien hinnat ovat nykyään niin matalat, että yhtä printtiä ei ole pakko pitää seinällä vuosia. Tykkään siitä, että niitä voi helposti vaihdella.

Niin moni tuskailee kovalevyille unohtuvien kuvien kanssa, minä mukaan lukien. Mutta kuinka helppoa on lopulta tehdä se tilaus, aloittaa vaan jostain kansiosta. Tilata edes vähän, luultavasti innostua ja tilata lisää. Kuvat tulevat muutamassa päivässä postilaatikkoon ja saavat aikaiseksi jotain paljon enemmän kuin ruudulta selatut kuvat. Suosittelen. Täällä olen onnessani plärännyt omaa kasaani.

Kohta muuten tärähtää instaan 50€ lahjakorttiarvonta, klikatkaapa mukaan!
doritsalutskij-ifolor-7doritsalutskij-ifolor-5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *