Auringonpaahtamia muistoja

doritsalutskij-venetsialaiset-2-2

Elokuun viimeinen viikonloppu, saari ja saariston lapset. Kumivene ja kaislaveneitä, vesi niin matalalla että peppu otti pohjaan kiinni.

Raketit, kokko ja räiskäleet. Tuikkivia lyhtyjä polun varrella. Uudet aurinkopaneelit katolla ja kännykät latauksessa.doritsalutskij-venetsialaiset-4-2doritsalutskij-venetsialaiset-4doritsalutskij-venetsialaiset-3doritsalutskij-venetsialaiset-5-2doritsalutskij-venetsialaiset-3-2doritsalutskij-venetsialaiset-5 doritsalutskij-venetsialaiset-6doritsalutskij-venetsialaiset-7-2doritsalutskij-venetsialaiset-6-2doritsalutskij-venetsialaiset-9-2doritsalutskij-venetsialaiset-8-2doritsalutskij-venetsialaiset-7doritsalutskij-venetsialaiset-9venetsialaiset1 doritsalutskij-venetsialaisetvenetsialaiset2doritsalutskij-venetsialaiset-10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *