Huomio hiuksiin

Yhteistyössä Biodellydoritsalutskij-rahua-9

Syksyn huomaa päänsisäisen olon lisäksi myös pään pinnalla. Ilmojen viilentyessä oma tukkani kaipaa enemmän hoitoa, päänahka kuivuu ja saattaa kutista. Ennen suoristelin hiuksia, mutta senkin olen jättänyt. Hiukset ovat siis kohtalaisen hyväkuntoiset ja niitä on pal-jon.

Olen siirtynyt kosmetiikassa luonnolliseen. Nykyään en edes mieti asiaa, siitä on tullut itsestäänselvyys. Kun vertailen tuotteita, vertailen niitä luonnonkosmetiikan sisäisesti, sillä niissäkin on paljon eroja. Kylminä kuukausina valitsen selkeästi hoitavammat tuotteet ja tavallisen hoitoaineen lisäksi tehohoitoja. doritsalutskij-rahuadoritsalutskij-rahua-15

Löysin Rahualta oikeat täsmätuotteet omiin tarpeisiini. Värjätyille hiuksille sopivat shampoo & hoitoaine, korjaava ja hellivä hiusnaamio, lämpösuojan sisältävä hoitava viimeistelyvoide ja kevyen tuen antava hiusvaha. Tällä viisikolla olen mennyt viime viikot. Näistä kaikkein suurin yllättäjä on ollut hiusvaha, joka toimii meikän pörröpäähän loistavasti. Myös naamio on pelastanut pään syksyn säälimättömyydeltä, tuoden kaivattua hoitoa niin hiuksiin, kuin päänahalle.
doritsalutskij-rahua-2 doritsalutskij-rahua-12Olen pähkäillyt hiusten mallia. Vetäisiskö lyhyemmäksi ja tummemmaksi, vai antaisko vaan olla nykyinen villi pörrö? Markolla on aina vastaus kaikkeen päähäni liittyvään, joten annan ystäväni päättää.

Kohta on taas aika varata treffit. Lopputulos riippunee meidän molempien päivästä, ehkä vien smoothien sijaan pikkupullon kuohuvaa ja katson mihin se johtaa..

doritsalutskij-rahua-16doritsalutskij-rahua-13

Kosmetiikasta kiinnostuneille laitan jakoon koodin DORIT, jolla irtoaa 10% alennus Biodellyn koko verkkokaupasta aina 15.11.2015 saakka.

2 kommenttia kirjoitukselle “Huomio hiuksiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *