Käpälän kokoinen

doritsalutskij-koira-2

He ovat lähes saman ikäisiä ja tunteneet toisensa pennusta asti. Villit leikit eivät onnistu pienemmän suuttumatta, mutta koirapuiston vahtiminen ei katso kokoa. Tänään selkeänä uhkana olivat mölkkyä pelaavat varusmiehet, jotka tuli haukuttua kahdesta suusta.doritsalutskij-koira-3 doritsalutskij-koira-4 doritsalutskij-koira-6doritsalutskij-koira-5doritsalutskij-koira

6 kommenttia kirjoitukselle “Käpälän kokoinen

  1. Onhan teillä edelleen kaksi koiraa? Onko toinen mustis eikä mahdu tähän kaveriporukkaan :D

    • Perheessä on edelleen kaksi koiraa, toinen vaan asuu Turussa mun äidillä.

      Siskokset alkoivat ärhennellä toisilleen kevään juoksujen jälkeen, tappeluita oli päivittäin, eikä kenelläkään ollut enää kivaa. Päätimme erottaa tytöt hetkeksi ja katsoa miten menee. Meni loistavasti. Niin loistavasti, että taitaa jäädä pysyväksi ratkaisuksi. Eikä äitiä ja Mutaa enää voi erottaa, ovat kiintyneet toisiinsa täysin. Teen aiheesta vielä oman postauksen, aika moni on kysellyt asiasta. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *