Avoimet ovet

doritsalutskij-avoimetovet-2

Suomenlinnassa on vietetty – ja vietetään edelleen –  Väkevä Viapori kaupunginosatapahtumaa. Ohjelmaa on ollut vaikka kuinka,  myös muutamia avoimia ovia työhuoneille. Minä päätin avata ovet aika ex tempore, mutta väkeä eksyi pikkuiselle huoneelleni lopulta ihan hyvin. Parhaat yllätysvieraat saapuivat mantereelta, kun Hanne pikkutyyppeineen tupsahti ovesta sisään! Tarjolla oli poppareita ja Pollyja, joita molempia riittää vielä huomisellekin.

Päivystän paikalla ainakin 14-17, lämpimästi tervetuloa!
doritsalutskij-avoimetovet-3doritsalutskij-avoimetovet-4 doritsalutskij-avoimetovet-5 doritsalutskij-avoimetovet-7doritsalutskij-avoimetovet-6 doritsalutskij-avoimetovet-8 doritsalutskij-avoimetovet-9 doritsalutskij-avoimetovet

Eka ja vika kuva Hanne Valtari

Doritin työhuone
C 31, kirjaston tunneli

4 kommenttia kirjoitukselle “Avoimet ovet

  1. Pingback: Kohti haaveita - Paikka auringossa

  2. Pingback: Kuralätäköitä ja kavereita Suomenlinnassa - Lähiömutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *