Ehkä viimeinen

doritsalutskij-läne-32

Tuntuu hassulta tietää, että tämän vuoden helteet loppuivat eilen. Kymmenen päivän ennusteessa ei enää olekaan pelkkää aurinkoa ja kahtakymmentäviittä, vaan tilalla on pilviä ja pisaroita. Elokuu vaihtuu kohta syyskuuksi.

Viikonlopun uintireissu tuntui juuri siksi erityiseltä, seuraavasta samanlaisesta ei ole tietoa. Työt pyörivät päässä, mutta minä pysyin paikallani kuin tatti. Mietin, että tästä on nyt otettava kaikki irti perkele. doritsalutskij-läne-3 doritsalutskij-läne-34doritsalutskij-läne-14doritsalutskij-läne-27

Ja olihan se ihanaa. Ystävät seurana ja lapset onnellisina meressä. Auringon lämmittämä kallio varpaiden alla ja pilvetön taivas meidän yllä.

Ehkä kesän viimeisen kerran.doritsalutskij-läne-25doritsalutskij-läne-19 doritsalutskij-läne-37doritsalutskij-läne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *