Vuorokausi vastarannalla

doritsalutskij.fi-tallinna

Kävimme viikonloppuna virkistäytymässä Tallinnassa. Matka oli Tonin tuoreen työpaikan kesäreissu, jonne sai lähteä vaimo kainalossa. Vastaanotto oli maailman lämpimin ja oli ihana tutustua ryhmään niin mukavia ihmisiä. Muutaman palasen loksahdus paikoilleen taisi tuoda meikäläiselle hevosen tuoksun ja ratsastuksen takaisin elämään, enkä meinaa pysyä pöksyissäni! Paarmanpuremia ja kipeitä lihaksia tiedossa, jei!doritsalutskij.fi-tallinna-7doritsalutskij.fi-tallinna-3

Vuorokauteen mahtui paljon kivaa tekemistä, eikä mitään tarvinnut tehdä tyhjin vatsoin tai kuivin suin. Vedimme totiset bilismatsit paikallisessa, söimme hyvin vanhassa kaupungissa ja lopuksi suuntasimme Õllesummer -festareille katsomaan The Cardiganssia.

Suomen festareihin verrattuna Õllesummer näytti parastaan; fiilis oli mahtavan rento, juoman kanssa sai vaeltaa vapaasti ympäri festareita ja hinnat olivat kertakaikkisen kohdillaan. Oluen ja siiderin sai kahdella ja puolella eurolla, eikä sapuskakaan juuri enempää maksanut. Musan ja ruuan lisäksi alueella oli tivolilaitteita ja vaikka mitä kojuja hieronnasta inkkaripilleihin ja kaikkeen siltä väliltä. Tuonne on ihan pakko palata toistekin! doritsalutskij.fi-tallinna-2doritsalutskij.fi-tallinna-6

Yöllinen näkymä Radisson Blun 22 kerroksesta oli upea. Koko huoneen levyinen iso ikkunalauta kutsui tuijottamaan näkymää merelle. Huvitti mielikuva siitä, että tässä meitä on samalla tavalla varmasti aika monessa kerroksessa, naamat kiinni ikkunassa ihmettelemässä oranssia taivaanrantaa.doritsalutskij.fi-tallinna-4

2 kommenttia kirjoitukselle “Vuorokausi vastarannalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *