Voita liput asuntomessuille!

Hei kuka haluaa asuntomessuille, huutaa HEP!NCC_129_ok_web

Tämän vuoden asuntomessut järjestetään Vantaan Kivistössä 10.7-9.8. Messuilta löytyy mm. NCC:n rakennuttama Spinellin kohde, jonka pohjakerroksen asunnot saivat sisustuksensa Ellenin, Ollin ja Railin näkemyksen mukaan. Näytillä veikeitä värejä, harkittuja tavaroita ja tilaa tanssia.

Jokaisessa Spinellin asunnossa on uusi, avaimeton palvelusisäänkäynti, joka mahdollistaa esimerkiksi pakettien kotiinkuljetuksen kenenkään olematta kotona. Täällä 1868-luvun puutalossa voi vain haaveilla moisesta luksuksesta. Tai soittaa naapurille.

Mutta kuinka päästä itse tsekkaamaan messut? Ei tarvitse kuin huutaa ”HEP” kommenttilootaan, kaksi messulippua arvotaan kaikkien kommentoineiden kesken keskiviikkona 8.7 klo 12:00. Jos voitto ei osu kohdalle, voi liput ostaa kätevästi myös verkosta.

Muista täyttää sähköpostiosoitteesi, se näkyy vain minulle. ONNEA ARVONTAAN!

Arvonta on päättynyt, iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Voittajana nimimerkki Camilla, ”HEP!” 3.7 klo 7:36. Paljon onnea!

Kuva asuntomessujen promomateriaalia

136 kommenttia kirjoitukselle “Voita liput asuntomessuille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *