Lumin sandaaleissa läpi kesän

doritsalutskij-lumi-sandals-9Olen löytänyt kesän parhaat kengät. Lumin höyhenenkevyet sandaalit ovat niin äärettömän hyvät jalassa, etten ole paljon muita käyttänyt.

Näillä on tallattu Helsingin, Köpiksen, Berliinin ja Tallinnan katuja, ja ne on nytkin ainoat kengät, jotka otin Turkuun mukaan (terkkuja Kakskerranjärven rannalta!).

doritsalutskij-lumi-sandalsdoritsalutskij-lumi-sandals-6doritsalutskij-lumi-sandals-3

Pohjissa on ihanaa rouheutta ja just sopivasti paksuutta tuomaan muutama sentti lisäpituutta pätkälle. Kantapään ja nilkan peittävä nahka saa sandaalin tuntumaan oikealta kengältä, joka pysyy jalassa ilman pienintäkään varvastyöskentelyä. Tiiättekö sellaista kipristelyä, joka pitää läpsyt ja muut perus kesäkengät tipahtamatta kovassa vauhdissa.doritsalutskij-lumi-sandals-7doritsalutskij-lumi-sandals-4Sandaalit ovat juurtuneet jalkaani ja keränneet enemmän kehuja, kuin yhdetkään muut poponi. Ei harmita vinkata niiden löytyvän Lumilta, joka nykyään tekee siis upeiden laukkujen lisäksi myös kenkiä.

Kantsuu tsekata myös verkkokaupan ale, sieltä löytyy vaikka mitä aarteita!doritsalutskij-lumi-sandals-2

Sandaalit saatu Lumilta.

4 kommenttia kirjoitukselle “Lumin sandaaleissa läpi kesän

  1. Aivan huikeen ihanat! Ahhhhhh, pakko hommata tuollaiset… edelliset sandaalit ovatkin olleet jo 6 kesää, joten eiköhän noi uudet olis jo ansaittu..?

    :)

    • No hei todellakin! Ja nää on just sellaiset, joita rakastaa seuraavat vuodet! Lisänä voi sitte olla yhden kesän rantaläpsyjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *