Sadepäivän kuuma jalkakylpy

jalkakylpy-2

Viileän sandaalikauden pikainen helpotus: kuumaa vettä vatiin ja piparminttuinen kylpypommi perään. Vieressä teetä hunajalla, kirja ja kaukosäädin (ei voi olla varma kumpi parempi). Ympärillä suitsukkeen tuoksu ja nukkuvia tyyppejä, ulkona sateen ropina.
jalkakylpy-7jalkakylpy-4

Tärkeintä on muistaa ympäröidä itsensä kaikilla mahdollisesti tarvittavilla asioilla, sillä kun kerran upottaa jalkansa lämpimään veteen, ei niitä halua nostaa sieltä ennen veden viilentymistä. Sitä hetkeä varten taas pitää muistaa pyyhe, jalkarasva ja villasukat. Kun kaikki tämä on hoidossa, ei paljon mikään pysty pilaamaan nautintoa, ah.jalkakylpy-2-2jalkakylpy-6jalkakylpy

 

2 kommenttia kirjoitukselle “Sadepäivän kuuma jalkakylpy

  1. Haha, tää teksti sai mut nauramaan täällä itsekseni. :D Se on kyllä nimenomaan just noin, että kaikki mahdollinen pitää haalia siihen lähietäsyydelle, ennen kuin upottaa jalat lämpimään veteen.

    Olen jo pidemmän aikaa ollut blogiasi lukija, ja ehkä kertaalleen jotain kommentoinutkin. Mutta kommentoinpa nyt vielä erikseen sellaistakin, että pidän kuvistasi ja blogisi tyylistä kovasti! Onnea uudesta työhuoneesta ja siitä, että pääset toteuttamaan pitkäaikaisia suunnitelmia. Aiheesta lukeminen antoi lisäinspiraatiota itsellekin. :) Kivaa keskiviikkoo!

    • Hei ihana kommentti, ihanaa että tykkäät! Sä sait mut hyvälle tuulelle.

      Ja kiitos onnitteluista, olen aika sykkyrällä täällä ja hymy herkässä. Mikään ei tietystikään ole tullut itsestään, mutta nyt osaan kyllä olla ihan mielettömän kiitollinen kaikista uusista käänteistä ja mahdollisuuksista, joita on tullut eteen. Vähän tietty jännittääkin. Kivaa että oot mukana! Kivaa keskiviikkoo!! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *