Vihreässä Kuplassa

ravintolapäivä-21

Ravintolapäivän fiiliksiä lauantailta! Söimme mahamme täyteen Vihreässä Kuplassa, jossa tarjolla oli saaren parhaat nokkosletut. Lettuja sai niin suolaisella, kuin makealla täytteellä ja me otimme tietysti molemmat. Lisäksi kasviskeittoa ja lasit simaa sekä sitruunajuomaa, aijjettä oli hyvää! Eeli tosin oli kiskonut pohjalle herkkupäivän alkupalan, joten minä ”jouduin” syömään puolitoista annosta. Harmi. ;)

Aurinko paistoi, eikä pääskysestä ollut päivääkään, vaikkakin kylmä tuuli ja yllätyssadekuurot pitivät pirteänä. ravintolapäivä-6ravintolapäivä-17ravintolapäivä-2ravintolapäivä-14ravintolapäivä-20ravintolapäivä-11ravintolapäivä-19ravintolapäivä-16ravintolapäivä-9ravintolapäivä-8ravintolapäivä-4 ravintolapäivä

2 kommenttia kirjoitukselle “Vihreässä Kuplassa

  1. Kuvaat niin kauniisti kotipaikkaasi ja tapahtumia siellä. Tuntuu kuin pääsisi osaksi teidän ihanaa arkea Suomenlinnassa.

    Blogisi on ehdoton suosikkini, se ilahduttaa jokaisella käyntikerralla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *