Majakalla

majakalla-7

Majakoissa on taikaa. Joskus haluan tehdä retken sellaiselle, jossa voi yöpyä. Söderskär olisi lähellä ja kuljetuskin Kauppatorilta. Tiedä vaikka ensi kesänä lähtisi. Mondon vanhasta artikkelista löytyy linkkejä, tiedot on tosin kolme vuotta vanhoja.

majakalla-6

Näille minimajakoille pääsee onneksi helpommin. Voi hetken hengitellä meri-ilmaa ja häipyä hymyillen. majakalla-8majakalla-5majakalla  

6 kommenttia kirjoitukselle “Majakalla

 1. Söderskärille ei pääse enää yöksi:( Heillä on ilmeisesti niiden majoitusrakennusten vuokra-aika päättynyt. Se on todella sääli. Me oltiin viime elokuussa ja se oli upeaa. (Kirjoitin siitä blogiinkin silloin.) Toivottavasti yöpyminen tulisi vielä joskus mahdolliseksi. Menisin uudestaan. Tänä kesänä voisi Bengtskärille suunnata.

  Ps. tsemppiä äänestykseen. Ääni on annettu:) Ehkä gaalassa tavataan.

  • Määäh, voi tylsyys. Ja kuinka siistiä että te ehditte käydä!! Toivotaan että joskus tulevaisuudessa vielä pääsisi, ois se nyt hienoa. Tai sitten vaan johonkin muualle. Hm.

 2. Samaa lähdin konnentoimaan kuin Laurakin, miten tylsää, eikö? Me emme ehtineet koskaan yöpyä vaikka suunnitelmissa oli – vierailtiin kyllä päiväseltään pari kesää sitten. Majakkasaarissa on sitä jotakin!

  • No ompa kyllä tylsää, höh. Onhan noi päiväreissutkin varmaan ihan ok, mutta olisi sellainen ”yön yli majakalla” nyt ihan omaa luokkaansa.

 3. Moiks, löysin sun blogin toissapäivänä ja mä rakastuin ihan totaalisesti. Kattelin tässä just sun kuvia kesäisestä Suomenlinnasta ja itkuhan siinä turahti kun oli niin nättiä ja ihana tunnelma.

  Että munkin ääni meni sun blogille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *