Kesäkuntoon kotona!

Yhteistyössä Yoogaia

yoogaia

Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu – jumppasali verkossa – jonka valikoimasta löytyy niin jooga-, pilates-, syvävenyttely- kuin kahvakuulatunteja. Eli jumppatunti kotona, tai missä ikinä kannatkin läppäriä tai pädiä mukana.

Minulla on ollut maaliskuu aikaa testata palvelua, ja arvatkaa koska innostuin kunnolla? Niinpä, tänään.

Rekisteröidyin Yoogaiaan jo pari viikkoa sitten, mutta ensimmäinen avaamani tallennetunti ei vienyt mukanaan. Ohjaaja ei innostanut, nettiyhteys pätki ja oma olotila oli väärä. Piipahdin sivuilla aina silloin tällöin, silmäilin erilaisia tunteja, osallistumatta kuitenkaan täysillä. Tänään avasin kahvakuulatunnin, joka sai veren virtaamaan ja hien pintaan heti kättelyssä.
yoogaia-2

Olen katsonut ainoastaan tallenteita, mutta mahdollisuushan olisi myös osallistua livetunnille, joista nettikameran kautta voi saada palautetta suoraan ohjaajalta. Muut tunnille osallistujat eivät tietenkään näe sinua.

Luulen tallenteiden olevan enemmän minua varten. Jos lähtökohtana on jumpata kotona, haluan tehdä sen juuri silloin kun itselle sopii, kenenkään vieraan näkemättä.

Yoogaialta saa viikon ilmaisen kokeilujakson rekisteröityessään palveluun. Jos rekisteröidyt Yoogaiaan tänään, saat kaksi viikkoa ilmaista kokeilua koodilla DORIT2015.

4 kommenttia kirjoitukselle “Kesäkuntoon kotona!

  1. No pärkele, olihan se nyt sit pakko liittyä! Tietty viimeisenä päivänä, vaikka jo ensimmäisestä postauksesta asti olen asiaa miettinyt.. :D Pitäiskös jopa ihan heti vähän kokeillakin vai odottaa sinne viimeiseen päivään, hmm..

    • Mullakin aloitus oli heikohko. Se kahvakuula oli eka, joka sai innostumaan.

      Itse oisin toivonut enemmän visuaalista panostusta, kaikuva huone ilman taustamusaa on vähän ankea. Nettisivut on musta ihan nätit, niin odotti jotenkin tuntienkin olevan. Mut sit kun tiesi mitä odottaa, niin piti vaan löytää oikeanlainen ohjaaja ja toimiva laji. :)

      Tsemii!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *