Enemmän kuin koskaan, elossa!

_04A0322

Olemme koko perhe pysyneet ihmeellisen terveinä kaikkien flunssa-aaltojn keskellä. Uskon päivittäisiin smoothieisiin ja pähkinäkourallisiin, vaikka eihän sitä tiedä. Nyt olikin sitten aika vetää kunnon petiloma ilman pienintäkään toivoa tehdä mitään muuta.

Enterorokko, voi morjes. Ensin Eelillä ja siihen perään meikäläisellä. KUOLEMA. Internet kertoi, että ihan on helppo tauti, ei yleensä edes kutita. Moni aivastaa kerran ja kärsii pienestä niskajumista, hädin tuskin huomaa koko tautia. Lastentauti.

Se oli hirvein tauti IKINÄ. Jalat ja kädet täynnä näppylöitä, jotka sattuivat ja kutittivat niin paljon ettei voinut kuin itkeä. Siirtyminen sängystä vessaan oli tuskaa, mihinkään ei voinut koskea, eikä mitään syödä, kun sattui niin perkeleesti.
_04A0327Kipuakin kamalampaa oli eristäytyä kaikesta, ei voinut halailla tai pussailla. Minun kaltaiselle köhnääjälle ihan hirveää. Ja kaiken tämäm KAMALUUDEN päätteeksi tässä odotellaan kynsien irtoamista. Kun ei riitä, että on viikon muuten niin kamalaa, niin kuoritaampa vielä iho irti ja tapetaan kynnet. Kaikilla ne eivät irtoa, mutta uskallan epäillä näiden vielä lähtevän.

Mutta muuten ollaan voiton puolella! Aivan mahtavaa! Kahvi maistuu niin hyvältä ja syöminen on juhlaa joka päivä. Seuraavaksi arvon ne Arabiat! Jännitys tiivistyy, tättäräää…

 

8 kommenttia kirjoitukselle “Enemmän kuin koskaan, elossa!

  1. Onneksi siellä ollaan jo voiton puolella! Me täällä pelättiin kanssa enteron iskua, kun Paraisilla on kuulemma lähes epidemiana hoitopaikoissa ja naapurin pojalta se löytyikin. Helpotus oli suuri, kun lääkäri totesi ipanan taudin olevan ihan vaan rehellistä flunssaa. Tosin eipä se kolmas normi flunssakaan kahden kuukauden sisään mikään herkku ole..

    • Uh, usko pois, ihanaa että oli vaan se perusflunssa! Voimia silti siihenkin, eihän se kivaa ole.

      Nyt peukut pystyyn, ettei entero enää iske teihin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *