Säpäleinä

_04A9387

Perus. Onhan se monesti pudonnut saamatta ainuttakaan naarmua. Kunnes sitten tuli se kerta, kun rennoin elein kaivoin luuria taskusta ja se lensi kauniissa kaaressa metrin minun edelleni – näyttö säpäleiksi. Otti hetken aivan älyttömästi päähän. Kosketuskomennot toimivat, mutta lasista irtosi sirpaleita sormiin, eikä tekstistä meinannut saada selvää.

_04A9464

Ystäväni perusti muutama vuosi sitten iPhone pikahuoltoyrityksen nimeltään Fonum. Toiminta lähti liikkeelle pienestä kellarikaupasta, mutta on sittemmin muuttanut tyylikkääseen katutason liiketilaan Eerikinkadulle.

Nykyään Fonum korjaa myös muita merkkejä ja huoltoja löytyy Espoon Ompusta, Vantaan Jumbosta, Tampereelta ja Oulusta. Kehä ykkösen sisäpuolella korjaajan voi tilata paikan päälle ilman erillistä korvausta (!!!!).

Minä talsin Eerikinkadulle ja sain uuden etulasin hetkessä. Mahtavaa.

_04A9448 _04A9452_04A9449

Nyt kävi kaikille huonotuurisille hyvä tuuri, sillä hihkaisemalla Paikka auringossa, saa ystävänpäivästä helmikuun loppuun (14-28.2) 20% alennuksen kaikista Fonumin palveluista. Jos siis näyttösi on säpäleinä, tartu tilaisuuteen. Yllä mainittujen kaupunkien lisäksi huollon voi hoitaa postitse – ilman lisäkorvausta tottakai! :)

_04A9546

 

FONUM
020 1321 400

Eerikinkatu 10, Helsinki
Iso Omena, toritaso, Espoo
Jumbo, 1 kerros, Vantaa
Kuninkaankatu 31, Tampere
Kirkkokatu 11, Oulu

Oman näytön sain korjattua ystävänpalveluksena

4 kommenttia kirjoitukselle “Säpäleinä

  1. En edes huomannut ensin säröjä! Katoin, että siinä roikkuu puun oksa kuvassa edessä. :D Mutta onpa kyllä kätevä toi Fonum!

  2. Pingback: iPhone huolto kauppalehdessä | iPhone- ja iPad-huolto

  3. Pingback: Rakkaudesta puhelinkorjaajiin - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *