Pieni pakomatka

_04A5102

Silloin kun seinät kaatuvat päälle ja tila loppuu kesken(kuten viime marraskuu, uh), on miltei välttämätöntä poistua hetkeksi paikalta.

Me lähdimme merille. Vaihdoimme Suomenlinnan lautasta Viikkariin ja seilasimme Tukholmaan. Nukuimme kasi yötä parvekkeellisessa luksushytissä, jossa pienet pullot kuohuvaa odottivat kireän pariskunnan rentoutusta. Onnistuivat, luojan kiitos. Pienillä asioilla on suuri merkitys. Se että saa suun täyteen kuohuvaa, ennen kuin kengät pois jalasta, toimii jossain tilanteissa täydellisesti.

_04A5389 _04A5390

Söimme hyvin, maistelimme vielä helmikuun voimassa olevan pohjoismaisen menun herkkuja ja siihen sopivia laatuviinejä. Mieltä painaneet asiat olivat jääneet rannalle ja täydellinen maisemanmuutos tuntui hyvältä. Liikkuva laiva, joka sai irtioton muuttuman matkaksi, toimi meille enemmän kuin hyvin.
_04A5182_04A5190_04A5121_04A5411_04A5430

Ruuan jälkeen painuimme takaisin yhdenteentoista kerrokseen. Telkusta tuli leffoja ja ikkunasta näkyi meri.

Täydellinen rauha ja hiljaisuus lukitussa hyttikerroksessa toi kaiken tarvittavan. Nukkua sai niin pitkään kun halusi, sillä laiva seisoi iltalähtöön asti satamassa. Päivä Tukholmassa vei meidät Söderin kaduille ja kahviloihin. Löysin kesäisen reissun hittipaikat uudestaan ja täytin ostoskassit universumin parhaalla toffeella.

_04A5451_04A5454Makumatkalle medät kutsui Viking Line. Kiitos.

2 kommenttia kirjoitukselle “Pieni pakomatka

    • Kiitos kultanen! Joo, toi reissu tuli tarpeeseen. Ja kuinka helpolla sitä pääsee sitte kuitenkin ihan irti arjesta. Upgreidaa kerrossänkyhytin parempaan ja juo lasin skumppaa. Ostaa suklaata ja kattoo leffoja ja auringonnousua. Tsadam – elämä on taas mallillaan! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *