KoKo aamu yhdessä

Advertisement

Yhteistyössä Arabia_04A0691-2

Vietimme kaikki viime viikolla hiihtolomaa. Aamut yhdessä olivat ihania, kun yhdelläkään ei ollut menoa. Viipaloitiin vesimeloni, paistettiin kananmunia ja keitettiin puuroa. Juustot pienenivät pala palalta. Pojille muroja ja kupit kuumaa kaakaota kahvikoneen maitovaahdosta._04A0733-2_04A1067

Kaikkein pienimmät halkeilivat onnesta, kun pääsivät hetkeksi viltin alle. Ei voi pieni mäyrakoira paljon muuta toivoa, paitsi tietysti kaikkea sitä, mitä putoaa pöydän alle. Valinta villtin ja herkkujen välillä on selkeä, eikä siirtymiseen kulu sekuntia kauempaa._04A0707 _04A0709-2

Pöydän päällä hehkui värit. Kymmenenvuotiaan Kokon eriväriset astiat toivat iloa kattaukseen. Uusimpina tulokkaina lämmin sahrami ja raikas niitty, joita on ihana yhdistellä vanhoihin tuttuihin sävyihin. Pidin erityisesti niityn ja vaalean pinkin pehmeästä yhdistelmästä, mutta rakastuin tulisesti myös sahramin. Sen antaisin kyllä mielummin loistaa yksinään valkoisen seurassa.

Uutta löytyy myös Iittalan Origo-sarjalta. Raidalliset kipot ja kupit ovat saaneet seurakseen täysvillaisen viltin, metalisia säilytyspurkkeja, paperiservettejä ja pellavaisia keittiöpyyhkeitä.

Meillä pienet varpaat ja viileät kuonot löysivät sovun villaviltin alta, kun aamiaispöydästä sai kellahtaa suoraan sänkyyn sulattelemaan._04A0996-2_04A0727-2_04A1122_04A0745-2 _04A1009_04A0750

Nyt voi voittaa Arabian Koko -sarjaa myös omaan astiakaappiin! Kommentoi postaukseen mikä Kokon väreistä kolahtaa sinulle parhaiten ja voit voittaa 150€ arvoisen lahjakortin vapaavalintaisiin Koko -tuotteisiin.

Kommentoida voit aina ensi viikon maanantaihin 2.3 asti.
_04A0755

ONNEA ARVONTAAN!_04A1047-2

Voittaja on nimimerkki Jenna M, HURRAA!

286 kommenttia kirjoitukselle “KoKo aamu yhdessä

  1. Ensiksi: Olipas mielettömän hieno tunnelma (jälleen kerran) noissa sun kuvissa (huh-huh)! Ja silmiä vinkkailevat (tuskin oikeasti, mutta siltä se näyttää) mäyrikset viimeisessä kuvassa kertovat ilmeillään juuri sen miltä mustakin tuntuu (raukeaa, mutta hyväntuulinen) niinä aamuina, kun saa tehdä aamupalaa kiireettä ja palata sen jälkeen takaisin peiton alle.

    Toiseksi: Valkoinen tietty toimii aina ja ikuisesti, mutta noista uutuusväreistä toi Sahrami vaikuttaa tosi kivalta (ja toimii erityisen hyvin sen valkoisenkin kanssa).

  2. Pinkki! En ole koskaan ollut mikään vaaleanpunaisten sävyjen ystävä, mutta tuo pale pink voisi toimia yllättävän hyvin kirkkaampien värien kanssa.

  3. Mulla on kaikki vanhemmat värit, uutuudet vielä puuttuu. Vanhoista tällä hetkellä miellyttää eniten vaaleanpunainen ja auringon keltainen. Toi sahramikin näyttää aika hemaisevalta!

  4. Pinkki, aqua, blueberry, oranssi, valkoinen! Pakkoko valita? Valkoinen, johon sitten yhdistäisin muita värejä yksilöinä.

  5. Niin kauniita ovat kuvissakin näkyvät astiat, mutta valkoista kyllä mieluusti ottaisin astioiden lisukkeiksi! :)

  6. Ihan kuten itse sanoit, vaalea pinkki ja uusi niitty yhdistelmänä on niin herkullinen ja samalla herkkä <3 Näistä rakentaisin itselleni astiaston.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *