Aamun nautintoja

_MG_8864

Mmm, herkuttelua. Juustoja, hedelmiä ja jääkylmää valkkaria lumimaljasta. Ilman kahvia ei käynnisty. Ulkona jäätävä lumipyry, joka piiskasi silmiä kuin lentävät pikkukivet. Ystävä tuli seinän toiselta puolelta pyykkipussin kanssa, laitettiin kone pyörimään ja istuttiin olkkariin brunssille.

Siivoussuunnitelmat siirtyivät ja siirtyivät, lopulta tuli kiire ennen illan vieraiden tuloa. Minä järjestin lastenhuoneen rojut, Elina taikoi tarjottavat keittiössä. Kun ovelta kuului porilaisten ääni, kaikki oli valmista ja tumma kaunotar vilahti huomaamatta toisesta ovesta ulos. Hymyilytti.
_MG_8851_MG_8877_MG_8854_04A8756_MG_8861_MG_8881_MG_8856_MG_8876 Aamun viininä Lurton Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc. Mitä loistavin viini brunssillemme. Alkon kuvauksessa ei mainita juustoja viinin kaverina, mutta kokemuksemme perusteella sopii vallan mainiosti. Tätä on saatava uudeksi vuodeksi lisää. Juustoja myös. Ja sädetikkuja.

Yhteistyössä Lurton Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *