Pikkujoulupaikka haussa?

_04A2902

Suomenlinna on täynnä toinen toistaan upeampia kokous- ja juhlatiloja. Yksi suloisimmista on tämä Ruutikellari, joka näin ulkoa päin katsottuna voisi hyvin olla hobitin koti. Sisältä löytyy avara sali, sen toisella puolella pitkä keittiö ja toisella pitkä tunnelimainen käytävä. Täällä järjestettiin Viapori Jazzien aikana pimein konsertti, missä olen ikinä ollut.

_04A2909 _04A2951

Mietin tätä paikkaa himmennetyin valoin, täynnä tuikkuja ja kamuja, omat sapuskat ja juomat, vaikka videotykki mukaan ja leffa valkokankaalle. Ilta turvallisessa kolossa multapeiton alla. Bonarina se, ettei puhelimilla ole juuri kenttää, vaan jutellaan ihan livenä toisille. Arvostan.

_04A2937_04A2918Tarkempi kuvaus paikasta, sen varusteista ja varaustiedoista täällä.

2 kommenttia kirjoitukselle “Pikkujoulupaikka haussa?

  1. Tää on upea! Kaikki ”hobbittilat” ovat upeita ja tunnelmallisia. Suomenlinna kätkee kyllä sisäänsä ihmeellisiä paikkoja. Pitänee keksiä jotkut suuret juhlat piakkoin :)

    • Niinpä! Täällä on paljon paikkoja, joita minäkään en tiedä! Ruutikellarissa vierailin ekaa kertaa kesällä, kun siellä järjestettiin täysin pimeä konsertti. Ei siis valon häivääkään, kaikki tapahtui pilkkopimeässä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *