Pottujen salaisuus

_04A9072

Kyllä voi ruualla olla tunnearvoa. Tämän päivän muusi syntyi itse istutetuista, kasvatetuista ja kaivetuista perunoista. Voi juku kuinka oli hyvää! Näillä potuilla oli todellakin tarina, vaikkei ihan nimiä kuitenkaan.

_04A9079

Ituperunat saatiin parilta eri tuttavalta saaresta, istutus hoidettiin palstalaisten kanssa kimpassa ja kesälomalla kamut auttoivat kastelussa. Sadonkorjuussa mukana oli Annu ja pieni ihana Isla, jolla on jotain pientä yhteistä perunoiden kanssa. ❤ 

_04A9083En ihmettele enää yhtään, kuinka muusista tuli niin valtavan hyvää!

_04A9088

5 kommenttia kirjoitukselle “Pottujen salaisuus

  1. Sitä vaan piti sanomani, että ihanan tyylikästä perunannostoa sulla. Mä oon tottunut keräämään perunoita muoviämpäreihin, myös sellaisiin rikkinäisiin. Siitä hommasta ei ihan näin stailia saisi tekemälläkään. :)

  2. Pingback: Sormet mullassa! - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *