Palikoita palkaksi

Pojat saivat eilen olla malleina Mikolle, kun kaveri saapui kameransa kanssa Suomenlinnaan kuvaamaan Kidd.O:n pienten fässöniä. Tyypit olivat loistavia malleja, vaihtelivat reippaasti vaatteita ja kuuntelivat ohjeita.

Palkaksi reissu Stockalle, hintaraja ja vapaat kädet.

_MG_8301 _MG_8303_MG_8320 _MG_8340Ei ollut vaikea arvata mitä palkkioksi valikoituu. Joskus sitä miettii että mitä ihmeen järkeä on ostaa uusia Legoja, kun vanhojakin on laatikollinen, mutta rauhallisina rakennushetkinä sen taas muistaa. Keskittyminen on ihailtavaa ja hiljaisuus ihanaa.

_MG_8343

Rakentelun huumaa on luvassa myös Teurastamolla, sillä Helsinki Design Weekin lastenviikonloppu starttasi tänään. Viime vuonna kävimme tapahtumassa rakentamassa huikeita Lego -torneja ja fiilistelemässä tuhansien palikoiden määrää. Tänä vuonna ohjelmassa myös mm. ideapajoja ja muotinäytöksiä. Merkeistä Gugguu, Mainio Clothing ja Papu kiinnostelee, muillekin annan mahdollisuuden. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *