Tumma ja turvallinen

Yhteistyössä Yalo

Ai että mikä minun lempivärini on? Niin.

Huomaan haaveilevani valkoisista hippiäiskuteista ja päätyväni lähes aina mustiin käyttövaatteisiin. Lisänä harmaa, murrettu vihreä ja satunnaiset väriläiskät. Helpointa on vetää mustat pillifarkut jalkaan ja löysä harmaa neule kaveriksi, uppoutua massaan.

Onhan tyyli paljon muutakin kuin väri, mutta monesti kietoudun kyllä ihan tietoisesti turvavaatteisiin. Piilossa on hyvä olla, saa tarkkailla rauhassa ympäristöä ja hosua kameran kanssa. Toisinaan sitä taas nauttii korkojen kopinasta ja hulmuavista helmoista, kiskoo hämärään ravintolaan jotain itselle erilaista ja nauttii fiiliksestä.

Yalon verkkokaupasta löytyy ekologisia ja eettisiä vaatteita moneen oloon; jooga-asusta hääpukuun ja minihameesta pitkään mekkoon. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi kauppa myy myös luonnonkosmetiikkaa.

Itse tilasin kerrankin jotain vähän erikoisempaa, sellaista mitä ei joka kaupasta löydy. Suojaväristä en sentään luopunut ja pari juttua jäi mietintään.. Suosittelen tsekkaamaan tarjonnan, sillä 4-11.6 voimassa olevalla koodilla DORITS irtoaa 15% alennus verkkokaupan tuotteista! Alla muutama poiminta tarjonnasta, turvallisesti tummana.
Yalo2Kuvat: Alchemist, With love Sanna Hopiavuori,ShwoodKure Bazaar, NurmiWellicious, With love Sanna Hopiavuori ja Maguba

 

7 kommenttia kirjoitukselle “Tumma ja turvallinen

  1. Musta on ihan paras väri, myös minun turvavärini… Mustat pillit ja musta pehmeä neule, ei ole parempaa! :-D Kiitos alekoodista, joogavermeitä ei ole koskaan liikaa.

    • Yalo on huippu! Ja kyl, en valita yhteistöistä. Niitä hankitaan paljolti meidän omien toiveiden perusteella. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *