4 kommenttia kirjoitukselle “Täyden palvelun talo

  1. Olen suhteellisen tuore blogisi lukija ja olen aivan myyty! Kuvasi ja niistä välittyvät tunnelmat ovat sanoinkuvaamattoman upeita! Kiitos, että piristän päiviäni näillä ihanilla jutuilla. Löysin sinut Stellan ja Jolien blogien kautta kun samaa kaveriporukkaa olette. Ihania blogeja kaikki joita seuraan mielelläni. Hyvät kuvat ja jutut kun ovat minulle sellainen pidempiaikainen ilo eli tykkään palata kuviin ja juttuihin yhä uudelleen ja antaa ajatusten vaeltaa ja nauttia siitä tunteesta, jonka kuvat ja tarinat saavat aikaiseksi. Ihanaa kesänjatkoa! Ai niin, nuo mäykyt ovat aivan ihanan suloisia! Meillä asustaa myös kaksi koiraa, mutta ne ovat ihania russeleita.

    • Uiui, kiitos aivan ihanasta kommentista ja pahoittelut että kesti näin pitkään vastata.. Olen viettänyt kamalan vähän aikaa koneella, mutta kai se on joskus ihan hyvä niin. :) Koitan aktivoitua, niin saat lisää kivaa luettavaa!

      Aurinkoisia päiviä sinne! Ja koiruille rapsutuksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *