Taste of Helsinki & huippuarvonta!

 

Yhteistyössä Taste of Helsinki ja Electroluxtasteofhelsinki-2014-lineup-3

Viime vuodestakin tuttu Taste of Helsinki tulee taas! Pieniä kauniita annoksia, loistavia juomia, ihanaa tunnelmaa ja ystäviä ympärillä. Parasta on päästä maistamaan kaikkea, eikä silti räjähdä ähkystä. Tunnelma hyvän ruoan ja juoman ympärillä on nautiskeleva, kaikilla on hymy korvissa maistuneen annoksen jäljiltä ja lisää on jo ehkä tilattu.

Nyt voit voittaa lippupaketin festareille & Electroluxin UltraMix Pro sauvasekoittimen, kertomalla oman suosikkisi tapahtuman ravintoloista.  Voittaja saa siis palkinnoksi liput kahdelle, sisältäen sisäänpääsyn ja 25 € edestä markkoja käytettäväksi ruokaan ja juomaan (arvo n. 80€), sekä Electroluxin UltraMix Pron.

tasteofhelsinki-2013-16tasteofhelsinki-2013-3 tasteofhelsinki-2013-5

Kerro lempiravintolasi nopeasti, sillä voittaja arvotaan huomenna keskiviikkona klo 10:00. Onnea arvontaan, festareilla nähdään!

Kuvat: Ville Malja

Iso kiitos arvontaan osallistuneille, voittajaksi valikoitui nimimerkki ”Mökö”, ONNEA! ONNEA! Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse.

 

170 kommenttia kirjoitukselle “Taste of Helsinki & huippuarvonta!

 1. Kyllä se on ehdottomasti Ravintola Olo.
  – Maku
  – ulkonäkö
  – Viimeistely
  – Raaka-aineet
  – Viinit jotka tekevät matkasta ikimuistettavn, maku puhkeaa ns. Kukkaan

 2. Kaartin hodaria nyt on niiiin moni kehunut,että se kyllä tällä hetkellä kiinnostaa eniten.Toki tuolla on monta muutakin ihanaa ja mielenkiintoista..

 3. Olen ulkopaikkakuntalainen, eikä lompakostakaan tavallisesti löydy hiluja gourmet-illallisiin Helsingin reissuilla, joten en ole koskaan käynyt yhdessäkään Taste of Helsinki – tapahtuman ravintolassa. Tarjottavia ruokia katsellessa Juuri – ravintolan menu saa minut kuitenkin innostumaan kaikkein eniten, joten se olkoon näin etukäteen pääteltynä vastaukseni! ;)

 4. Bertha! Rafla kun on kokematta vielä Tampereella eli jospa sitten tässä muodossa Helsingissä.

 5. Farang ehdottomasti! Ja olisipa aivan mahtavaa voittaa liput ja päästä poikaystävän kanssa herkuttelemaan!

 6. Farangiin ruoka on kyllä superhyvää, joten se valikoituu parhaaksi.. Askin ruokaa haluaisin päästä maistamaan!

 7. Tulikohan mun kommentti jo siitä, että Farangin ruoka on superhyvää, joten sen valitsisin parhaaksi. Suuret odotukset on myös Askia kohtaan ja sen ruokaa haluaisin maistaa myös!

 8. Oijoi, vastaan Kaartin hodari ja hummeri – mikä ihastuttava konsepti ja ihastuttavaa ruokaa tietysti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *