Taste of Helsinki & huippuarvonta!

 

Yhteistyössä Taste of Helsinki ja Electroluxtasteofhelsinki-2014-lineup-3

Viime vuodestakin tuttu Taste of Helsinki tulee taas! Pieniä kauniita annoksia, loistavia juomia, ihanaa tunnelmaa ja ystäviä ympärillä. Parasta on päästä maistamaan kaikkea, eikä silti räjähdä ähkystä. Tunnelma hyvän ruoan ja juoman ympärillä on nautiskeleva, kaikilla on hymy korvissa maistuneen annoksen jäljiltä ja lisää on jo ehkä tilattu.

Nyt voit voittaa lippupaketin festareille & Electroluxin UltraMix Pro sauvasekoittimen, kertomalla oman suosikkisi tapahtuman ravintoloista.  Voittaja saa siis palkinnoksi liput kahdelle, sisältäen sisäänpääsyn ja 25 € edestä markkoja käytettäväksi ruokaan ja juomaan (arvo n. 80€), sekä Electroluxin UltraMix Pron.

tasteofhelsinki-2013-16tasteofhelsinki-2013-3 tasteofhelsinki-2013-5

Kerro lempiravintolasi nopeasti, sillä voittaja arvotaan huomenna keskiviikkona klo 10:00. Onnea arvontaan, festareilla nähdään!

Kuvat: Ville Malja

Iso kiitos arvontaan osallistuneille, voittajaksi valikoitui nimimerkki ”Mökö”, ONNEA! ONNEA! Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse.

 

170 kommenttia kirjoitukselle “Taste of Helsinki & huippuarvonta!

  1. Oih! Maistelisin niin mielelläni kaikkia. Aasiaan on kova ikävä. Farangin maut helpottaa ikävää ja muutenkin räjäyttää makunystyrät! Farang siis miun suosikki myös!

  2. Ehdoton lempiravintolani on ravintola Muru! Miksikö? Olen istunut pyöreän pöydän ääressä ja nauranut, itkenyt, nauranut lisää, mennyt naimisiin, nauttinut, syönyt rakkaudella ja intohimolla tehtyä ruokaa, juopunut sekä seurasta että viineistä. Kaikkea tätä Murussa. Rakastan!

  3. Kaikki mukana olevat ravintolat ovat ilmeisesti mahtavia makuelämyksiä tarjoavia ja tapahtuma aivan ihan mahdollisuus pienikukkaroisellekin päästä näistä mauista nauttimaan. Ask on minun valintani. :)

  4. Bistro o Matissa olen saanut jokaisella kerralla herrrrkullista ruokaa, sinne täytyy aina palata. Mieleen ovat jääneet ihanat kantarelliannokset, täydellisesti valmistetut lihat ja juhlalounaiden ihanat salaatit ja jälkiruoat. Nälkähän tässä tulee! :)

  5. Bistro O’mat. Toki kaikki festarin kuppilat tarjoavat suuria elämyksiä, niin näkö- kuin makuhermoille, tuottaen kokonaisvaltaista hyvää mieltä ihmisille.

  6. Demon menu kuulostaa makoisalta! Vesi herahtaa kielelle :p Ammatillisesti Toh14 olisi erittäin hyödyllinen ja kiinnostava, kun opiskelen juuri kokiksi! Kulinaristin unelma <3

  7. Bistro O Mat on ainoa, mistä on kokemusta, mutta sieltä kokemusta onkin sitten monen käynnin verran. Lounaalla tulee käytyä säännöllisesti, ja on kyllä hintansa arvoista ruokaa. Mielelläni maistelisin ravintolan herkkuja Taste of Helsinki -tapahtumassakin!

  8. Muutamaa päässyt vasta itse testaamaan, niistä ehkä lempparina Bistro O Mat. Mutta haluaisin ehdottomasti päästä nauttimaan viikonloppuna Smakbyn herkkuja :)

  9. Bistro o mat ei tingi laadustaan edes lounaalla. Ihanaa ruokaa, loistavista raaka-aineista. Valitsen sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *