Taste of Helsinki & huippuarvonta!

 

Yhteistyössä Taste of Helsinki ja Electroluxtasteofhelsinki-2014-lineup-3

Viime vuodestakin tuttu Taste of Helsinki tulee taas! Pieniä kauniita annoksia, loistavia juomia, ihanaa tunnelmaa ja ystäviä ympärillä. Parasta on päästä maistamaan kaikkea, eikä silti räjähdä ähkystä. Tunnelma hyvän ruoan ja juoman ympärillä on nautiskeleva, kaikilla on hymy korvissa maistuneen annoksen jäljiltä ja lisää on jo ehkä tilattu.

Nyt voit voittaa lippupaketin festareille & Electroluxin UltraMix Pro sauvasekoittimen, kertomalla oman suosikkisi tapahtuman ravintoloista.  Voittaja saa siis palkinnoksi liput kahdelle, sisältäen sisäänpääsyn ja 25 € edestä markkoja käytettäväksi ruokaan ja juomaan (arvo n. 80€), sekä Electroluxin UltraMix Pron.

tasteofhelsinki-2013-16tasteofhelsinki-2013-3 tasteofhelsinki-2013-5

Kerro lempiravintolasi nopeasti, sillä voittaja arvotaan huomenna keskiviikkona klo 10:00. Onnea arvontaan, festareilla nähdään!

Kuvat: Ville Malja

Iso kiitos arvontaan osallistuneille, voittajaksi valikoitui nimimerkki ”Mökö”, ONNEA! ONNEA! Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse.

 

170 kommenttia kirjoitukselle “Taste of Helsinki & huippuarvonta!

 1. Harvoin on tässä taloudessa ylimääräistä, jolla käydä kaupungin hienommissa ravintoloissa herkuttelemassa! Ainoa Taste of Helsinki-tapahtumaan osallistuva ravintola, jossa olen päässyt käymään on Farang. Vastaukseni olkoon siis se. :D Olisi ihanaa päästä muidenkin ruokia maistelemaan!

 2. Mäkään en ole päässyt muissa käymään kuin farangissa, mut hyvä oli! :) ja lähes kaikki noista kyllä kiinnostaisi kokea, voi kunpa sitten taste of helsingissä ;)

 3. Hei, minäkään en ole kaikissa päässyt käymään, mutta vastaan Farang. Taste of Helsingissä testaisin kyllä muitakin. :)

 4. Valinta on vaikea, mutta päädyn Farangiin. En malta odottaa!

  Ilmainen lippukin sopisi tähän kouraan paremmin kuin hyvin. :)

 5. Taste of Helsingistä olen toistaiseksi opiskelijana päässyt vain haaveilemaan, mutta jospa nytten.? <3 Bistro o mat vetää minuu puoleensa :)

 6. Aijaijai tää on tapahtuma joka on kuumotellut useamman vuoden ajan. Eniten kiinnostusta herättää farang ja pos3 vaikka muitakin pitää päästä testailemaan. Toivottavasti onnistaa!!

 7. Sami Tallberg, ihan vaan tuon menun perusteella: Väinönputkivanukasta ja kukkapölyä tekisi mieli maistaa. <3

 8. Kaikki varmasti loistavia, muutamaa päässyt kokeilemaan. Näistä muutamasta suuntaisin tällä hetkellä mieluiten Postresiin. :)

 9. Kyllä näistä suosikiksi nousee ehdottomasti Bistro O Mat. Kirkkonummella asuvana Bistroon on kieltämättä ehtinyt muita paremmin tutustumaankin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *