Instagram-kuvat paperille

Nyt on pakko hehkuttaa: Räpläsin yhtenä unettomana yönä puhelinta ja eksyin appiin (joka on luultavasti koko muulle maailmalle jo tuttu), jonka kautta saa tilattua instagram-kuvat paperikuviksi! Vaihtoehtona polaroidin näkoiset tai ihan tavalliset ja vielä kaiken maailman puhelinkuoria ja muuta.

Tein tilauksen samaisena yönä ja kuvat tulivat yhden postipäivän jälkeen – vaaleanpunaisissa kirjekuorissa. Joten hei, tässä hemmetin digikuva-ajassa, LÄMPIMÄT SUOSITUKSENI! Maksavat about 30 senttiä kappaleelta ja ovat kaiken sen arvoisia. App Storesta Polagram ja tilausta menemään! Koodilla PG2YV67R saat kaksi euroa Polagram-tilillesi.

 

_MG_9993_MG_9990

Meikän kuvat löytyvät huikealla salanimellä doritsalutskij.

8 kommenttia kirjoitukselle “Instagram-kuvat paperille

  1. Hei kiitos tästä, olen jo pitkään miettinyt miten saisin tilattua kuvat, mutta olen ollut laiska etsimään mitään aiheesta. Loistava vinkki, laitan heti tilausta menemään!

  2. Mää oon käyttänyt samaan hommaan Printiciä. En nyt heti muista, onko noissa hintaeroa – tuskinpa merkittävää. :) Ihan parasta saada instagrammailut valokuvapaperille, ah!

  3. Oho, näppärää tuollainen sovellus! Itse olen tilannut Instagram-kuvia paperille ihan samalla tapaa kuin muitakin kuvia. Ainakin Smartphotolla osaavat leikata kuvat neliönmuotoisiksi, näyttää kivalta ja söpöltä.

    • Tässä oli huippua just se helppous, puhelimesta vaan napsutteli kuvat tilaukseen. Mulla jää muuten niin helposti tilaamatta. Ihania ovat!

  4. Pingback: Instasta paperikuviksi | Paikka auringossa

  5. Pingback: Muisto maailmalta - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *