Vinkkua safkalle!

Hanna nappasi viinipirua sarvista ja yhdessä he kirjoittivat loistavan pienen viinioppaan Safkaa -kirjojen resepteille. Safkaa ja vinkkua julkaistiin tällä viikolla ja tuttuun Gullichsenien kirjojen tapaan sitä ostettiin yksi toisensa jälkeen hyllyn tyhjenemiseen asti. Alle kympin hintaisen pikkukirjan voi tilata myös netistä, mikäli ovat päässeet kaupasta loppumaan.

_MG_8720 _MG_8735 _MG_8739 _MG_8743 _MG_8779_MG_8772

Julkkareissa haisteltiin, maisteltiin ja kuunneltiin tarina kirjan takaa. Viinit valikoituivat kirjaan myös hinnan ja saatavuutensa perusteella. Tavoitteena, että tuotetta on yhtä helposti saatavana niin Helsingissä, kuin Kehä III ulkopuolellakin ja viinien hintahaarukkana on helposti lähestyttävä 8-20 euroa.

_MG_8775 _MG_8787 _MG_8796

Safkaa ja vinkkua // Hanna Gullichsen & Arto Koskelo // Verkkokaupassa 9.90€

 

Yksi kommentti kirjoitukselle “Vinkkua safkalle!

  1. Pingback: Välttämätön repsahdus | Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *