Pariisin Kevät @ Klubi

pariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubipariisin kevät @ klubi pariisin kevät @ klubi

Loppuunmyyty Klubi ja kuuma tunnelma.

Kun bussilastillinen ystäviä on Turussa, eikä tarvitse tähdätä viimeiseen lauttaan, venyy yö helposti aamuksi ennenkun pääsee nukkumaan. En valita. Maksan univelkoja viikon aikana säästöön, sillä ensi viikonloppuna on taas luvassa juhlaa, kun meikä täyttää sekalaisia vuosia. Villiä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *