Jättiläiskuplia

Apua kuinka siistiä! Meillä oli saippuakuplabileet sisäpihalla!

Yläkerran Sirpa yllätti ja tekaisi jättiläismäisiä kuplia liihottelemaan sopivan tuulettomaan ilmaan. Olen tähän asti luullut että homma vaatii pitkän harjoittelun, mutta eih, sujui jotenkuten myös ensikertalaiselta! Kuplat olivat niin suuria, että Isla olisi mahtunut kevyesti niiden sisälle leijumaan. Vielä kun keksisi nesteen, jolla saisi kuplat kestäväksi. Eikö Muumeilla ollut jokin taika-aine? Vai oliko noidalla näppinsä pelissä? Hmm, pitää kaivaa jakso Areenasta ja laittaa pojat kemisteiksi. Seuraavaksi hatun kanssa Kirkkopuistoon!

_04A9375_04A9378_04A9488_04A9437_04A9487_04A9346_04A9451_04A9499_04A9500_04A9501_04A9505Kuvat minusta ottii Annu Timonen

10 kommenttia kirjoitukselle “Jättiläiskuplia

 1. Kuplajakso on muuten yksi parhaista! Niiskun laboratoriosta löytyi se aine, jolla kuplista sai kestäviä. Noitaa tarvittiin myöhemmin, kun kuplia ei saatu millään rikki.

  Ihania, idyllisiä kuvia. :)

  • Jes! Niinhän se meni! Kivaa että joku muukin tykkää muumeista! Kultakalajakso oli poikien suosikki, nykyään ne haluaa vaan ninjagoa..

 2. Ja Muumeja lainatakseni, toistakin ainetta kokeiltiin ennen Niiskun ihmenestettä: ”Pihka lisää sitkoisuutta.” Lapsena uskoin mokoman ja sain sormet ja vaatteet tahmaan ja saippuakupla-aine lakkasi toimimasta. Eli kuusenpihka ei ainakaan ollut kovin grand succee.

  • O’ou, jätämme siis pihkat puuhun.

   Sitä kyllä uskoo mitä vaan, kun on pieni. Itse muistan tehneeni montakin hullua juttua, kuten juonut vettä ojasta, kun se näytti ihan lähteeltä(??), tehnyt mutanaamion kuralätäkön mudalla ja syönyt puuta. Näin niinkun aluksi. :)

 3. Mitä tuo naru on, vai käykö siihen mikä tahansa? Ja onko siinä joku tietty tapa millä se pitää noihin keppeihin kiinnittää?

  • Moi Juuli! Tuo on kanttinauhaa, kiinnitetään kahteen keppiin lenkiksi. Minusta siinä ei ollut mitään ihmeellistä, pitää vielä tarkistaa saippuakuplaguru -Sirpalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *