Villi brunssi

villipuutarha

Kaarlenkadulla sijaitseva Villipuutarha on ilmastointiremontin vuoksi auki toistaiseksi vain lauantaisin. Kävimme Miian kanssa viikko sitten testaamassa Kallion suloisimman kahvilan aamubrunssin, eikä tarvinnut pettyä.

Valmiiksi katettu annos oli kaunis, ei ehkä valtavan iso, mutta sopivan täyttävä. Alkoholia ei brunssilla saa, mutta kupliva omenainen juoma tarjoiltiin niin näteistä laseista, ettei prosentteja muistanut (hirveästi) kaivata. Tärkein on kuitenkin miljöö. Sisustus on kerrassaan hurmaava ja naapuripöydän tuolit olivat yllättävänkin tutun näköisiä!

Kesällä pieni kahvila laajenee terassille, jossa kasvaa ties vaikka mitä yrttejä ja marjoja. Takatalven pelossa voi vaan haaveilla tulevista terassikeleistä ja kiskoa pipoa syvemmälle päähän. Ei tämä ”takatalvi” silti vielä kovin pahalta näytä, toivotaan että jää lyhyeen. (AAMU-EDIT. VEDIN VERHOT KIINNI, ENKÄ NÄHNYT MITÄÄN!)

villipuutarhavillipuutarhavillipuutarhavillipuutarhavillipuutarhavillipuutarhavillipuutarhavillipuutarha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *