Tuoksua kotiin

huonetuoksu

Woo-hoo. Hetkellinen helpotus pennun hajuiseen huoneilmaan! Kävin The Body Shopissa hakemassa lempisuihkusaippuaani (pink grapefruit, aah) ja samalla huomasin puljun huonetuoksut. Ei kuulkaa yhtään hassumpi ostos! Kovin kauaa ei tuoksu kestä, mutta kyllä siitä pienen raikkaan tuulahduksen saa, eikä tarvitse jatkuvasti tuikata kynttilöitä palamaan. SUIH SUIH!

2 kommenttia kirjoitukselle “Tuoksua kotiin

  1. Aikas hyvä idea tuo huonetuoksu.Itsekkin poltan tuoksukynttilöitä usein raikastaakseni huoneilmaa ja tuuletan,tuuletan,tuuletan ja tuuletan.Koirahan meillä on ulkokoira,3 kissaa sisällä jotka käyvät laatikolla tarpeilla ja silloin kyllä haisee ja pahasti.Kissahan ei muuten minusta niinkään haiskahda.Mutta koira kyllä ja jos sattuu olemaan turkki märkänä vielä.Mutta tosi kivaa kun saatte asua suomenlinnassa ja silti hesan keskustaan pääsee melko pian.Olen itse etelä suomesta kotoisin ja olen kyllä muutamia kertoja käynyt suomenlinnassa joskus lapsena.Kaikkea hyvää vaan teidän perheelle.

    • Kiitos TW kivasta kommentista!

      Odotan kesää, että voi elää ovet auki ja tuulettaa koko ajan. Sitten saa kynttilät ja suihkeet ehkä levätä. :)

      Suokissa on aivan ihana asua, itselleni tämä on unelmien täyttymys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *